טוב לי פה (אני חושב) ואני עובר דירה. מה לעשות?

אשאר באנונימיות בן 14 | כתב את השאלה ב-14/05/20 בשעה 14:02

טוב אז ככה אני נער בן 14 גר בעיר גדולה.
אני אתחיל מההתחלה, ביסודי אני הייתי בבית ספר נחמד, אבל הילדים שם לא היו משהו, זה לא שהייתי לא מקובל או משהו פשוט הילדים שם היו די ערסים. העריכו אותי מאוד!! אבל בכל זאת,, רציתי עוד רציתי יותר.. ממש רציתי לעבור ליישוב. מפה לשם הגעתי לחטיבה ופשוט שנה שעברה בכיתה זה היה מדהים כלכך החברה היו על רמה הר"מ שלי היה אדם ממש טוב עברת לתנועת הנוער עזרא
ופשוט הלך לי טוב כלכך טוב לי ברמה אחרת. לא רציתי לעבור.
עברה שנה והגענו לכיתה ח' המחנך שלי היה לא משהו ומפה לשם הכיתה די התפרקה הכל נהיה פחות.
אבל טוב לי כלכך עכשיו ומסתבר שההורים שלי רוצים לעבור דירה שנה הבאה למקום רחוק.
הכל ייזרק*- חברים, הדרכה, בכל הכל. מתרחק מאחד ההורים שלי..
פוחד שלא יילך לי טוב.