האם כדאי לי ומתאים לי להיות עובדת סוציאלית?

מתחבטת עם עצמי בת 23 | כתבה את השאלה ב-10/05/14 בשעה 08:27

אני כבר שנה לפחות מתלבטת ומתחבטת עם עצמי האם כדאי לי והאם מתאים לי להיות עובדת סוציאלית? האם כדאי לי לעשות בזה תואר? אולי לעשות בזה תואר רק בשביל להגיד "עשיתי". אני לא יודעת האם אני באמת בנוייה למקצוע הזה. הבנתי שזהו מקצוע מאוד קשה ושוחק נפשית. ואני לא הבן אדם הכי חזק נפשית ונלחצת מהר אבל כשזה אנשים זרים אז לא כואב יל לשמוע את הבעיות והצרות שלהם כי זה לא נוגע לחיים הפרטיים שלי.
אני רוצה עבודה עם שכר טוב ומתגמל ובכלל באופן כללי דואגת לעתיד הכלכלי שלי. לא נראה לי שאני אתחתן ,כי מצב הבחורים היום לא פשוט. ואני לא יכולה לגדל ילד לבד עם משכורת של עו"ס שגם על זה כמובן אני חושבת. גם באופן כללי אני לא בדיוק בן אדם שאוהב לעזור לאנשים, אני אוהבת לדאוג לעצמי כי החיים נראים לי קשים מידי מכדי שאני אדאג ויעזור גם לאחרים גם אם זה במסגרת העבודה. פשוט בן אדם שלא אוהב לתת מעצמו יותר מידי, בכל תחומי החיים.
אממ אבל היתרונות של המקצוע ם שאם ילמד את זה אני יכולה לסמן "וי" ולהגיד עשיתי תואר! הבא לי ללמוד את זה כי זה נשמע מעניין ולא כולל בו מקצועות ריאליים כמו פיזיקה וכימיה שבהם אני לא חזקה במיוחד. מה לעזעאל לעשות? כמ זמן עוד אתלבט עם עצמי בקשר לבחירת מקצוע? אני מאוד אוהבת לייעץ אבל העו"ס הזה, שמעתי הרבה דברים וקראתי כתבות על עו"ס שזיעזעו אותי.
כן, ברור שחשבתי על ייעוץ תעסוקתי הבעיה שאין לי כסף לזה כרגע. ולא, לא נותנים לי מימון על זה.

לדעתכם עו"ס מתאים לי עפ"י מה שרשמתי?

כן.

לא.

אחר??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"