משבר חברתי במהלך טיול במזרח. מה עושים?

מטרק לו בעולם בן 24 | כתב את השאלה ב-01/02/20 בשעה 18:39

אני מטייל כבר שלושה שבועות במזרח .. היו לי פה רגעים מעולים וחוויות שלא אשכח ומצד שני אני תמיד חוזר לנקודת ההתחלה.

אז אני אסביר יותר,
התחלתי את הטיול עם שותף והתפצלנו
מהרגע שמטייל לבד שמח על החופשיות שבזה אבל העניין שכולם מטיילים בקבוצות מאוד מקשה עליי להתחבר לחברה ולטייל איתם מבלי להרגיש נדחף.

הסטייל פה הרבה פעמים הוא שתיה ומסיבות והכבד שלי כבר רוצה להתפוצץ .. שייקים חופים ונופים אני מאוד אוהב אבל לעשות את כל אלה לבד ממצה את עצמו מאוד מהר.
אני דמיינתי שיהיה קל להתחבר פה מהר לאנשים
אבל זה לא כך במציאות וכל אחד בקבוצתו

אני בן אדם חברותי ומלא בביטחון . כבר טיילתי טיול גדול לבד והסתדרתי בקלות ואיכשהו פה במזרח זה לא עובד לי וזה ממש מציב אותי במשבר ותסכול כי אני באמת סופר חברתי ומוצא את עצמי רודף אחרי חבורות ומנסה להתחבר...

ממשיך עכשיו את הטיול .. עצות כלשהן שיעזרו?

מה לעשות

להמשיך לנסות להתחבר לאנשים

לנסות להנות מהלבד ולהכיר סגנון חדש

לטוס להודו יעזור

לחזור הביתה טיילת מספיק ופה זה לא הסגנון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"