אני נמשכת לחברה שלי, זה אמיתי?

בר בת 27 | כתבה את השאלה ב-22/09/19 בשעה 21:38

אוקי אז עבדתי בחנות בגדים במשך שנתיים יחד עם בחורה אחרת שנמשכתי אליה מהרגע הראשון. תמיד הרגיש לי שזה הדדי והיא דאגה לספר לידי שהיתה עם בחורות, תמיד הרגיש לי שהיא קצת מפלרטטת איתי ואז זה כבר היה די ברור, כאילו לא אבל כן. נגיד היא אמרה לי יום אחד אם אני רוצה שנהיה לסביות, כאילו בצחוק ןאני בצחוק אמרתי שכן. או שמחבקת או נוגעת בצורה כזאת שמרגישה לי שיש משיכה .. היא הביעה את זה כלפיי כמה פעמים אבל לא ממש בצורה גלויה. תמיד היה מתח. תמיד היא אמרה שאני יפה ושאם היתה לסבית אז היא היתה איתי וקצת אחרי באמת דאגה לציין שהיתה עם חברה שלה ושהיא חובבת נשים וכו. תמיד היתי קצת כבדה ואף פעם לא קרה משהו ממשי. הפסקתי לעבוד שם והיתי בחול תקופה ארוכה, מאז יש לה חבר רציני אבל תמיד היינו מפלרטטות ובקשר עדיין גם בחול קצת.
חזרתי לארץ ונפגשתי איתה ועם החברות מהעבודה הקודמת, בקושי הצלחתי לתקשר איתה אבל היא ממש התעניינה . ישבתי על ספה רחבה כזאת בפיסוק והיא ישבה ממש קרוב כזה בין הרגליים שלי. תמיד יש ביננו קרבה פיזית אבל המבוכה מקשה על התקשורת. מפגש אחרי זה גם היה לנו קשה לתקשר והיינו עם עוד בנות אבל באיזשהו שלב היא פשוט באה ונישקה אותי ( זה קרה שעבדנו ביחד) סתם על השפתיים . אבל עדיין זה מרגיש מיני ממנה ושזה בא משום מקום. בהמשך הערב ישבנו אחת ליד השניה והיא שמה עלי רגליים כזה ושכבה ואני נגעתי לה ברגליים כאילו הכל תמים אבל לא. אתמול היינו בחתונה וממש רציתי שיקרה ביננו משהו
הפעם. היא הגיעה עם חבר שלה והוא קצת עצר אותה לדעתי. יש ביננו אהבה ומבוכה כזאת . כמובן שאמרנו שלום ותמיד יש ביננו מבטים. כיאלו היא ברחבה אני בשולחן אבל יש קשר עין. אחרי כמה כוסות היא כזה רקדה לי מרחוק ועשתה עיניים ועשיתי חזרה.. או שהיא כזה ניצלה הזדמנות להגיד שיש לי לכלוך על הפנים וליטפה אותם.. הרגשתי סופר נמשכת אליה וההפך אבל שהיא לא משוחררת עד הסוף בגללו. הקטע המוזר שגם שחבר שלה ראה אותי בתחילת החתונה הוא ליטף לי את המרפק כזה ואמר לי שלום וצחק שהוא רק ציפה לראות אותי ושאשאל אותה שהוא לא צוחק. היתי מובכת שהוא ככה מלטף לי את היד מולה ולרגע חשבתי שיש מצב שהם מעוניינים בי ביחד. בקיצור בסוף הערב היא היתה צריכה ללכת ונתנה לי חיבוק גדול,ואז כזה עשתה קולות של אהבה ונתנה לי נשיקה בלחי, חיבקה שוב ואז ! נתנה נשיקה בשפתיים. ככ בספונטניות עצמתי עיניים והחזרתי לה, שפתחתי אותן הוא היה מאחוריה, די רחוק אבל נראלי שראה . . אני בנתים מתענגת על הדמיונות אבל רציתי לשאול אתכם קהל הקוראים אם ההתנהלות של הבחורה הזאת נשמעת כאילו היא באמת בעניין שלי או שהכל בראש שלי? נראה לכם שחבר שלה באמת בעניין אולי גם? שיש סיכוי להזרים אותה באמת? אני לא לסבית אבל יש לי משיכה גדולה אליה והיתי רוצה לדעת אם אני בחלום או שזה אמיתי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"