בת הזוג לא גמרה מעולם, מחזיק הרבה זמן בסקס אבל זה לא עוזר, איך לגרום לה לגמור?

מתוסכל בן 24 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 15:20

אנחנו ביחד שנתיים, שוכבים פעם בשבוע לפחות ואוטוטו מתחתנים,
היא מעולם לא גמרה, לא בזוגיות הקודמת שלה, לא איתי, ולא עם עצמה לבד
היו פעמים בודדות שכמעט היא גמרה אבל אמרה לי אני מרגישה שיוצא לי פיפי ופשוט ביאסה הכל אחרי כל "העבודה הקשה" שם למטה

אני יורד לה, מביא לה ביד, לפעמים גם 20 דקות וזה לא עוזר
היא סוג של "במחסום"
היא פצצה מבחינת מראה ומין ויודעת את העבודה אבל לא מצליחה להגיע למצב של גמירה אורגזמה
ניסינו עם כל מיני חומרי סיכה, סוגי קונדומים שונים אנחנו שוכבים רק עם קונדום
אני מביא לה ביד אחרי המון ליקוקים ונשיקות

מתוסכל מאוד כי אני כן מחזיק בסקס איתה מעל 30 40 דקות אבל זה לא זה זה פשוט לא גורם לה לגמור, היא כן מעונגת מזה

מה שכן ראיתי אצלה במקרה בטלפון כרטיסיה פתוחה שהיה רשום בה שהיא לא מסופקת סלאש גומרת מהגבר שלה, מה אפשר לעשות
ואני יודע שהיא מאוננת לעיתים רחוקות אבל עדיין לא גומרת

אשמח מאוד לעצות ומה ניתן לעשות כדי לטפל "בבעיה" הזאת,
אני מאוד רוצה שהיא תגמור כמו שאני גומר בכל פעם ששוכבים חחח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"