כדאי לי ללמוד תואר ראשון לפסיכולוגיה במכללת אחווה?

מתלבטת בת 25 | כתבה את השאלה ב-15/07/19 בשעה 22:03

היי אני מאוד מתלבטת מה לעשות.
אני מאוד רוצה ללמוד פסיכולוגיה, שהשאיפה היא להמשיך לתואר שני.
התחום שמושך אותי זה בעיקר עבודה עם ילדים, הפרעות קשב וכו...
או להיות פסיכולוגית אבל זאת אופציה אחרונה בשבילי.
מאוד מושך אותי לדעת תפוס התנהגות של אנשים, חקר המוח, מה גורם לאדם להתנהג בצורה מסויימת וכו...

ההתלבטות היא האם לעשות תואר ראשון במכללת אחווה ואז לנסות להתקבל לאוניברסיטה לתואר שני?זה אפשרי בכלל?
הבעיה היא שממוצע הבגרות שלי הוא 75 לאוניברסיטה אני צריכה לשפר את הבגרות וזה אומר שאני מפספסת שנה.
באחווה אני יכולה להתחיל באוקטובר שזה אומר מכינה של 4.5 חודשים ואז שמתלבשת בסמסטר ב לתואר...

מישהו מכיר את המכללה? יש לו המלצות? איך רמת הלימודים שם?

ללמוד באחווה?

כן מכללה טובה

לא תלמדי באוניברסיטה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"