רוצה שבן זוגי האתיופי יתארח אצלנו בשבת, אך ההורים מתנגדים

X בת 18 | כתבה את השאלה ב-17/04/14 בשעה 19:47

היי ((-;
בן זוגי ואני ביחד מזה שנה, ואנחנו בקשר רציני (למטרת חתונה),
הבחור מקסים, באמת דבר נדיר, מתחשב, אמיץ, תומך, דואג, יודע לבשל (חח, כך הוא טוען), יש לו שאיפות... ומעל הכל -אנחנו פשוט אוהבים אחד את השניה(:
רק 'פאק' אחד יש לנו, העדות..
הוא אתיופי (נולד בארץ), כל השנה שהיינו ביחד, אני לא הייתי אצלו, והוא לא אצלי,
והחלטתי שזה כבר באמת מתסכל אותי, עכשיו הוא בצבא, אני רואה אותו בערך פעם בשבועיים, לשעה בלחץ (אנחנו גרים במרחק שעתיים ומשהו נסיעה)
אני רוצה להביא אותו לשבת/חג, אך ההורים שלי מתנגדים לקשר (אך ורק בגלל מוצאו האתיופי,) הם לא מתנגדים לזה שהיה לי בן זוג, אבא שלי גם אמר שאם הייתי אומרת שהוא סתם חבר-ידיד ולא לחתונה לא היתה לו בעיה), אז ברור לי שאני לא אוכל להביא אותו ממש הביתה,
אנחנו גרים בישוב קטן, ונדמה לי, שאחת הסיבות שאבא שלי לא רוצה שהוא יגיע, היא כדי שלא יראו ביישוב (למרות שיודעים ורובם גם תומכים), בכל אופן, הרבה אנשים הציעו את עצמם לארוחה/ללינה -משפחות שאני בקשר איתן..
פתאום אני חושבת לעצמי שאולי אני פזיזה מדי וזה עלול לעלות לי ביוקר, שההורים שלי יכעסו עלי שהבאתי אותו, או שיצא להם שם רע שהם לא מוכנים לארח אותו..
איך אני עושה את זה?
מה להגיד להם.. שהוא ישן אצל חברים שלהם -ולא אצלם?
הם גם יגידו שקודם הוא יבוא ביום חול..ואז שבת -כי שבת זה מוגזם (כבר סיכמנו על זה לפני חצי שנה, ואז כשביקשתי שהוא יגיע ביום חול, הם לא הסכימו)
הם גם עלולים להתנגד לזה שהוא יכנס ליישוב בכלל (כן, ברור, זה לא שטח פרטי שלהם והוא יכול להיות ביישוב..)!
אתם חושבים שהם יכעסו? מה עלולה להיות התגובה שלהם?

שנינו דתיים, אז אין אופציה שהוא פשוט יגיע ויחזור באמצע השבת...

תודה רבה לכולכם (-:

עדכון מX, שואלת השאלה 2014-04-20 13:06:05

טוב, דבר ראשון תודה לכולם (:
אני מעריכה מאוד את הזמן והמחשבה שהשקעתם בי!
חח ואל תדאגו, עוד נחזור עם שאלות בעתיד.
בכל אופן, אבא שלי קלט שאני מתכוונת להזמין אותו לחג ברצינות (בסוף בן הזוג לא רוצה בכלל..)
אז כדי להמתיק את רוע הגזירה (כנראה) אבא שלי אמר שהוא מוזמן לארוחת ערב.
מקווה שהפעם נוציא את זה לפועל..

תודה לכולם! חג שמח(:
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"