מרגיש אפס ולא מסופק מחיי חסרי התועלת, עוד אנשים מרגישים במלכוד הזה?

אפס בן 28 | כתב את השאלה ב-01/03/19 בשעה 22:28

אז ככה אני סטודנט קרוב לסיום תואר באוניברסיטה נחשבת מאוד במקצוע נחשק מאוד.
חסכתי מעל 300K יש לי רכב משלי (הכל בעבודה קשה , ללא עזרת ההורים דרך אגב - גם הלימודים וכל ההוצאות משלם לבד - כלומר אני לא איזה פרזיט) ואני חי די טוב טס יוצא למסעדות יש לי חברה מקסימה ועדיין אני מרגיש שאני לא מנצל את יכולותיי להתפתח בחיים ופשוט הולך להיות עבד של המערכת המעצבנת הזאת. אני מרגיש שאני יכול להיות מיליונר אבל לא עושה עם זה כלום וזה מעצבן אותי ,לא באלי להיות עוד אחד מהעבדים של המערכת שעובדים מ8 עד 18. המוח שלי לא מפסיק לעבוד בלילות על איך אני מביא את עצמי למיצוי הפוטנציאל וזה גורם לי לשקוע במן דכאון שלא באלי לעשות כלום. התואר החסר תועלת הזה גם כן תקוע לי בגרון , עוד חלק מהמערכת של היום שמכתיבה את הדרך לעבדות מיותרת.
האם עוד אנשים מרגישים במלכוד הזה?
הייתי חייב לפרוק לפני שאני שובר את המסך מחשב... תודה לכל הקוראים עד כה.

עדכון מאפס, שואל השאלה 2019-03-03 16:39:58

טוב קודם כל חייב להודות שיש פה עצות יפות מאוד ובאמת שהכניסו בי עוד מוטיבציה ואור להמשך. עכשיו אני יודע שהצטייר שכאילו מה שמניע אותי בחיים זה כסף אבל זה לא נכון,מה שמניע אותי זה חופש והדרך לכך בעיניי לפחות במדינה הזו זה כסף. אם הייתם מכירים אותי טיפה יותר הייתם מבינים שכסף הוא משני במה שמניע אותי אבל לא מתעלם שהוא חלק חשוב וגדול משאיפותיי. באמת שקודם כל תדאגו לבריאות שלכם ושל משפחותיכם לפני הכל.
עכשיו לא באתי לבכות פה על מר גורלי , סה"כ רציתי לפרוק עצבים על המלכוד שהרגשתי בו ולראות האם יש עוד אנשים במצבי , ובאמת שיש פה אנשים מקסימים.
עכשיו לכל מי שטען שאני לוזר יש מצב גדול שכן ואולי גם פחדן אבל כן השקעתי בהרבה דברים אם זה בקרנות נאמנות , מניות , אג"חים... (דרך אגב הפסדתי הרבה כסף) עסק שהיה לי בגיל צעיר ועכשיו אני גם במיזם של סטארטאפיסיטים עם עוד שותף אז תנסו לא לשפוט לפני שאתה מכירים את הנפשות הפועלות. מאחל לכולכם הצלחה בחיים ואשמח לשמוע עוד עצות יפות של אנשים בעלי ניסיון.
שיהיה אחלה יום לכולם!
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"