בא לי לאבד את הבתולין כבר! מתי זה כבר יבוא?

מישהי בת 17 | כתבה את השאלה ב-08/02/19 בשעה 18:10

אז ככה, פעם כשהייתי בחטיבה הייתי כל כך אמיצה ופלרטטנית עם בחורים והם תמיד היו בקטע שלי אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות רוב הזמן זה לא עבד. עכשיו כשאני בכיתה יב׳ קרו דברים במשך השנים שגרמו לי להיות מופנמת יותר וביישנית יותר. אני אגיד לכם את דעתי האישית, אני חושבת שאני נראית נחמד, מטופחת ושומרת על ההגיינה האישית שלי, מתאפרת כל בוקר, דואגת לשיער, לציפורניים ולבגדים תמיד להיראות טוב. אני כל הזמן רואה בחורים שהם בדיוק הטייפ שלי אבל בגלל דחייה שקיבלתי מבחור מסויים לפני חודש (כן אאוץ, התחלתי איתו באינסטגרם אחרי ששמתי עליו עין למשך שנה שלמה והתגלה לי שהוא חבר טוב של בן דוד שלי והוא ירגיש רע להתחיל איתי משהו שאגב היה מובן לגמרי) ובקיצור זה גרם לביטחון העצמי שלי לצנוח למרות שאני חושבת שאני מושכת.
יש בחור בכיתה יב׳ בבצפר שלי שהוא כל כך הטייפ שלי (אני ב-יא׳) ואני מרגישה שאני משתגעת בכל פעם שאני רואה אותו במציאות ואנחנו תמיד מחליפים מבטים ארוכים והם תמיד עם חיוך משום מה. אני לא רוצה קשר רציני, אני פשוט מרגישה כל כך חרמנית (מצטערת על הבוטות) ואני מרגישה שפשוט בא לי לטרוף אותו, וכמובן אם היה יוצא מערכת יחסים מזה זה רק בונוס. לספק את עצמי כבר ניהיה משעמם ומרגיש לי בודד, אני רוצה את הדבר האמיתי ואני מרגישה מוכנה לזה 100%. אני בעיקרון חפרתי ולא בטוחה בכלל מה אני רוצה לשאול אבל אני מניחה שהשאלה העיקרית היא איך להתעלם מההרגשה ה24/7 הזו שאני מרגישה כל הזמן? אני כל הזמן חושבת על סקס ועל בחורים, זה גורם לי להתחרפן! אני רוצה משהו שיעצור את זה ומרגיש לי נכון הבחור ההוא, אבל האם כדאי לי? אני מפחדת שהוא יידחה אותי כמו הבחור הקודם למרות שלבחור הקודם היו לו סיבות אחרות ומוצדקות. מה אתם אומרים? ואם כן ללכת עליו איך לעשות את זה בכלל מבלי להיראות מוזרה?
תודה רבה למי שקרא הכל, הבטחתי לעצמי שלא אחפור אבל יצא ככה חחחחחח בכל מקרה תודה מראש!!

ללכת על הבחור למרות הפחד הנוראי שלי מדחייה?

כן, למה לא? חיים רק פעם אחת

עדיף שלא, אין לדעת מה הוא יחשוב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"