איך לשכנע את ההורים לקנות לי אופניים חשמליות?

דדד בן 16 | כתב את השאלה ב-04/10/18 בשעה 21:07

אני מודע לזה שיש הרבה שאלות בנושא אבל אני חייב כל עצה ועזרה.
אני ילד לפי דעתי מאוד אחראי ושלא יעשה שטויות ואני כבר הרבה מאוד זמן מנסה לשכנע את ההורים שלי לקנות אופניים חשמליים
בגלל כל הכתבות על הילדים שנהרגו הם מתנגדים בלי אפשרות להתמקח על זה
כל הילדים בכתבות אלה ילדים שנוסעים כנגד כיוון התנועה בלי קסדות ונהלי הבטיחות והורידו את הגבלת המהירות
אני לומד חינוך תבעורתי בבית ספר שמסביר איך לנהוג בבטיחות ואת כל נהלי הנסיעה ובמידה והם יסכימו לי אני אשאיר את הגבלת המהירות אסע עם קסדה מלאה וכל הדרישות‚ אני כבר בן 16 מה שאומר שזה חוקי בשבילי נסיעה על הכביש
זה שהם לא סומכים עליי מראה לי שהם ממש לא סומכים עליי שאני אנהג באחריות וזה יוצר מצב שבלי אופניים חשמליים אני יומיים בשבוע אצטרך להיות מחוץ לבית מהשעה 7 בבוקר עד השעה תשע בערב ללא אופניים חשמליים (עם האופניים אני אספיק לחזור הביתה להתקלח לאכול ולצאת מהבית)
אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ולקבל ממכם עצות ועזרה כי האופניים ממש חשובים לי כדי להפחית את הלחץ בלימודים וחסיכת זמן (במצטבר אם אני אסע על אופניים במקום בתחבורה הציבורית אני אחסוך 48 שעות חודשיות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"