אני בת 16 והורדתי טינדר ומנהלת קשר לסקס. זה בסדר מה שאני עושה?

אנה (שם בדוי) בת 16 | כתבה את השאלה ב-11/01/18 בשעה 22:21

שלום לכולם
אני בת 16 הולכת לבית ספר ילדה רגילה כמו כולם אני יחסית מקובלת בבית ספר ויש לי מלא חברות.
ליפני כחודש וחצי בערך, הורדתי טינדר כי התחלתי להיתעניין בכל הקטע הזה של להכיר מישהו.. אז ככה אחרי כמה ימים של שימוש זה מצא לי התאמה עם מישהו בן 17 והתחלנו להכיר, הוא נראה ממש טוב והוא גם אמר את זה לי מלא פעמים כשהכרנו.
בפעם הראשונה שנגפשנו במציאות הבנתי שהוא כביכול מחפש סטוץ ואני האמת זרמתי עם זה, הלכנו אליו לבית ושכבנו(עם אמצעי מניעה כמובן), אני מאוד נהנתי אני לא אשקר, עכשיו כאן מתחילה הבעיה שאני לא יודע אם זה בסדר.
אחרי ששכבנו חשבתי שזה נגמר כאילו בנינו זה היה סטוץ וזהו.
יומיים אחרי הוא שלח לי הודעה ושאל אותי אם אני עוד פעם רוצה שנשכב ואני זרמתי עוד פעם עם זה.
מאז, אנחנו כבר ניהיו סוג של "בני זוג" רק בשביל סקס, אני מתכוונת שכאילו אנחנו לא מדברים כל היום בכלל , רק כשאני או הוא רוצים סקס אז אנחנו כאילו שולחים הודעה,
כי הוא גר יחסית קרוב אליי וכמעט כל הזמן יש לו בית רק ככה שזה ממש זמין בשביל שנינו, אנחנו עד עכשיו שוכבים בתדירות יום יומית אני בא אליו או שהוא בא אלי לפעמים ואנחנו שוכבים פעם אחת לפעמים פעמיים וזהו אנחנו הולכים.
אני לא יודע אם זה בסדר מה שאני עושה כי מצד אחד אני מרגישה סוג של "זונה" אבל מצד שני אני מאוד מאוד נהנת כשאנחנו שוכבים כי הוא יודע לספק אותי ממש טוב וכאילו לא רע לי עם זה שאנחנו שוכבים, מאוד כיף לי.
אני לא סיפרתי על הקשר הזה לאף אחד אפילו לא לחברות הקרובות..
זה בסדר מה שאני עושה ?

האם להמשיך את הקשר הזה

כן

לא

אחר (לפרט בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"