האם זה טבעי שנשים לא אוהבות את החזה שלהן?

boop גיל: 16 | כתב את השאלה ב-04/06/17 בשעה 20:59

אני לא אוהב את החזה הנשי שלי,אני מידה יחסית קטנה אבל עדיין לא מרוצה ממנו
כשדיברתי על כך עם אמא שלי היא אמרה שזה טבעי ושכולם לא אוהבים את הדברים שמתפתחים להם בגיל ההתבגרות.
לא נראה לי שזה נכון - ונראה לי אפילו שאמא שלי התפשרה על להיות אישה,כשלא רצתה זאת במיוחד.
האם אתם התפשרתם על המין הביולוגי שלכם כך גם?
אלה רק הורמונים שגורמים לי להתעצבן על כל השינויים?
אשמח לתשובות ועזרה!

עדכון מboop, שואל השאלה 2017-06-05 15:31:27

אני חושב שהבנתם לא נכון,או לא מדויק מספיק,את השאלה שלי
אני מעוניין בחזה גברי,ולא נשי,שטוח.
החזה הנשי שלי מאוד מעיק עליי,לא נוח לי איתו ונראה לי שהוא גם מקשה עליי לנשום קצת.
אני רוצה להסיר אותו ואני די בטוח שאני טרנס,אז דיברתי על זה עם אמא שלי - שאמרה שזה טבעי לבנות לשנוא את העובדה שיש להן חזה.

אשמח אם תתייחסו לעדכון,תודה רבה!
שמור עדכון

האם גם אתם הרגשתם חוסר סיפוק עם תוצאות גיל ההתבגרות?

כן,זה מאוד עצבן אותי וזה עדיין מעצבן אותי

כן,זה מאוד הפריע לי בגיל ההתבגרות ואז גדלתי מזה

לא זה מעולם לא הפריע לי,פשוט זרמתי

לא ולהפך אני מאוד שמחתי מהשינויים האלה (או לפחות מרובם)