אבא שונא אותי ותמיד מאיים עלי שיהרוג אותי וזורק עליי דברים, אמא מאושפזת בגללו

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-10/04/17 בשעה 14:11

החיים שלי מלאים בכל כך הרבה בעיות.משהייתי קטנה ההורים שלי היו רבים עד לרמה של מכות וזריקת דברים.אפילו הזמינו משטרה כמה פעמים.אבא שלי שונא אותי ותמיד היה מאיים עלי שיהרוג אותי וזורק עליי דברים.אמא שלי הייתה מאושפזת כמה פעמים בגלל שהוא היה מרביץ לה.בסופו של דבר הוצא נגדו צו הרחקה והוא היה בכלא עד שאח שלו שחרר אותו בערבות(מה שקרה תוך כמה ימים).עדיין היה נגדו צו הרחקה והוא עזב את הבית.חשבתי שיהיה לי שקט והחיים שלי התשפרו אבל טעיתי.אמא שלי חולה כבר 11 שנים בכמה מחלות שונות(ביניהן סרטן שכרגע במצב סטטי ועוד כל מיני)ולא מטפלת בעצמה.המצב הכלכלי שלנו הדרדר ואבא שלי לא משלם לנו כבר 4 שנים.הגענו למצב שיש לנו מעט אוכל ולא אכפת לו.וזה לא שחסר לו כסף.הוא רק רוצה שנמכור את הבית כדי שיקבל את החלק שלו.אמא שלי עובדת כל כך קשה היא יוצאת מוקדם בבוקר וחוזרת מאוחר בלילה.גם בשבתות.היא צריכה לעבור 5 ניתוחים והיא לא מתכוונת לעשות אותם כי היא אומרת שהפרנסה יותר חשובה.הרופאים שלה אמרו לה שהיא לא תשרוד הרבה זמן במצב הזה.יש לה גם ברזל ברמה 6 והיא בקושי מתפקדת.אמא שלי תמיד עוזרת וכל החיים שלה היא סבלה עוד מהילדות.המשפחה המורחבת לא עוזרת לנו והמצב רק ממשיך להדרדר.אחותי שונאת אותי מאז שאני זוכרת את עצמי ולא מדברת איתי כבר חודשים.אגב היא אחת הסיבות לריבים של ההורים שלי.אחים שלי מתרחקים ממני.כולם נמצאים בצבא ולאח שלי הגדול יש חברה שהוא נמצא רק איתה.בנוסף הוא קיבל מענק של 20000 שקל כי הוא נשאר בקבע בצבא והוא לא מוכן לעזור לנו.הוא אפילו ביקש מענק נוסף בגלל המצב שלנו ולקח הכל לעצמו.אף אחד לא עוזר.אני לא יכולה לסמוך על אף אחד.הרבה אנשים שברו את האמון שלי וביניהם אנשי מקצוע.אני רואה את אמא שלי מתרסקת לאט לאט וזה עינוי מתמשך.היא הדבר היחיד שיש לי בחיים.אני לא יודעת מה אעשה בלעדיחה כי לפי מה שנראה עכשיו היא לא הולכת לטפל בעצמה בשנים הקרובות.אני לא רוצה לחיות ותמיד יש לי מחשבות על המוות.אני גם לא טובה בלימודים ויש עוד מיליון דברים שאוכל להוסיף שגורמין לי לרצות למות.אני לא רואה איך אני תורמת או אתרום לעולם בזה שאני חיה.אני מיותרת.אני מתייסרת על למה נולדתי בכלל.אני מרגישה כל כך לבד ואני לא יודעת מה לעשות.

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2017-04-10 14:27:14

חשוב לי לציין כי הייתה טעות בכותרת השאלה
שמור עדכון