אח שלי נעדר כבר 10 שנים, אני מתגעגעת... מה עושים?

עצובה ומתגעגעת בת 16 | כתבה את השאלה ב-10/04/17 בשעה 14:46

אח שלי נעדר כבר 10 שנים. כשהייתי בת 6-7, הוא היה בן 26 בערך וביקר אותנו הרבה (היה גר לבד). הוא בן רק מצד אבא שלי (אני והוא היחידים של אבא שלי) ולאמא שלי יש אותי ועוד שניים אחרים.
לאבא שלי יש בחיים רק אותי ואת אמא שלי בקרבה אמיתית, אין לו הורים כלום...
אח שלי שמצד אבא שלי לא הגיע להלוויה של אמא של אבא שלי (סבתא שלו) כשהיא מתה (הוא ידע, הוא היה גר אצלה), ואז אחרי חודשיים הוא פשוט נעלם. אבא שלי הלך למשטרה והם אמרו שהוא טס לחו"ל (הוא לא יודע לאיזו ארץ, אני לא יודעת פרטים אבא שלי לא מספר לי) ומאז הוא לא חזר לא יצר קשר ואין את השם שלו ברשתות חברתיות בכל וריאציה שהיא. 10 שנים... איך הוא יכל היה להיות כזה רע ולהיעלם ככה סתם?
אהבתי אותו יותר מכולם והוא היה צריך להיות איתנו כשסבתא מתה ואז סבא... (ההורים של אבא שלי).
אני כועסת עליו ומתגעגעת כל כך... הוא אמור להיות בן 37 בערך עכשיו... לפי מה שהבנתי הוא השאיר את הת.ז שלו וכל הדברים כאן ופשוט ברח ולא השאיר זכר...
הוא יכול ליצור איתנו קשר, אנחנו בפייסבוק יש לו טלפונים... למה הוא לא רוצה? למה הוא לא מאפשר? אני לא מוכנה להשלים עם זה. מה עושים?

אגב, הציעו לי לפנות ל"אבודים" אבל אנחנו רוצים לשמור על פרטיות, ואבא שלי כן רוצה ליצור איתו קשר ולמצוא אותו ולפחות לדעת שהכל בסדר... שישלח הודעה שהוא חי ובסדר.

עצובה ומתגעגעת צירפה תמונה לשאלתה:

עדכון מעצובה ומתגעגעת, שואלת השאלה 2017-04-11 01:46:08

עכשיו חשבתי- אולי הוא ברח לחול כדי להתאבד במקום נסתר? זה מפחיד אותי, אני רוצה לדעת את התשובות. העניין הוא שאין לנו כסף לחוקר פרטי, אבא שלי כבר מיואש אבל אני חייבת לדעת.
שמור עדכון

אפשר למצוא אותו?

כן (רצוי תגובת הסבר אבל גם אם תצביעו רק לזה זה מנחם)

כן, אבל הוא לא רוצה אז לא צריך לכפות אותנו עליו.

לא, לפי מה שתיארת אין מה לעשות. רק לקוות שהוא יצור קשר