אני מאוהבת במישהו שאחת החברות הטובות שלי מאוהבת בו, ואין לי מושג מה לעשות?

רייבן בת 13 | כתבה את השאלה ב-07/02/17 בשעה 20:35

יש לי ילד מהשכבה שהתאהבתי בו קשות אך אני יודעת שאחת החברות הכי טובות שלי מאוהבות בו וכל פעם אני רוצה לדבר איתו אבל לא יודעת מה לעשות כי החברה הזאת מאוד חשובה לי ואני גם די בטוחה שהוא מאוהב בה, מצד שני אני חושבת שאנחנו מאוד מתאימים וזו ההתאהבות הראשונה שלי עד עכשיו היו לי רק קראשים... סיפרתי על ההתאהבות לידיד רכלן והוא כל הזמן מדבר עלזה.... אני מפחדת שזה יתגלה או שהחברות בינינו תיהרס ואני מרגישה מדוכאת מזה... יש בינינו כימיה ואנחנו ממש דומים בהרבה תחומים מה לעשות?

מה לעשות?

לחשוב רק על הרגשות שלי ולהתחיל איתו.

להתעלם מרגשותיי ולתת לחברה שלי להתחיל איתו.