גלגלתי עיניים למורה שלי וחושבים על להשעות אותי, מה לעזאזל?

א בת 16 | כתבה את השאלה ב-09/11/16 בשעה 22:23

אני עצבנית ממש אז מצטערת אם יש שגיאות
היום הייתי בבית ספר והמורה שלי התחילה לצעוק כמו מטורפת, ישר נכנסה לכיתה והתחילה לצעוק. כולם עמדו והכל ואז היא אמרה לשבת אז ישבנו, ואז היא התחילה לצעוק שוב על כמה תלמידים. שלא תבינו לא נכון, זה לא שיש לה צעקה רגילה. הקול הרגיל שלה זה רמקולים בכל הבית ספר אז לכו דמיינו את הצעקות שלה.
אני סגרתי את האוזניים שלי עם הידיים וגלגלתי את עיניי ויצא שהיא הסתכלה בדיוק עליי באותו רגע, אז היא אמרה לי ״**** (השם שלי) תעופי מהכיתה שלי, חצופה! נראה אם תגלגלי עיניים כשישעו אותך.״
פשוט הלכתי הביתה וזהו גם ככה אין לי מה לעשות שם כי זאת הייתה השעה האחרונה. אבל באמת הולכים להשעות אותי בגלל זה? אני בכללי לא בנאדם שלא מכבד אבל זה פשוט לא היה בשליטתי, זה לא כאילו זרקתי עליה כיסא או משהו.

יכולים להשעות אותי על זה?

כן

לא