העתקתי במבחן בפעם הראשונה בחיי ואני כל כך מצטערת! מה יעשו לי?

מצטערת בת 14 | כתבה את השאלה ב-25/05/16 בשעה 15:55

אז ככה.
היה לנו היום מיצב במתמטיקה וידעתי את כל החומר ממש ממש ממש טוב , סיימתי הכל חוץ משאלה אחת שפשוט לא הצלחתי.
ראיתי שחברה שלי עשתה אותה אז שאלתי אותה בשקט איך עושים את זה והיא פשוט הראתה לי והעתקתי בכל. בדקתי בבית והתשובה לא נכונה ולא הגיוניות , לא אכפת לי לאבד את הנקודות האלה אני רק מפחדת שהיא תראה את שתי התשובות הלא הנכונות ותבין שהעתקתי..
אנחנו יושבות אחת ליד השנייה כבר הרבה זמן ועוד מעט מחליפים מקומות , ובכל זאת אני ממש ממש מפחדת שהיא תגלה שהעתקתי.. מתחילת השנה בניתי לעצמי שם טוב המחנכת שלי כל כך מאמינה בי וסומכת עליי..
אני פשוט אמות מבפנים אם אני אראה את המבט שלה אם היא תגלה שהעתקתי.
אני אשנא את עצמי
זה הייתה טעות נוראית של שנייה נוראית , אני כל כך מצטערת על זה, עדיף לאבד 20 נקודות על שאלה שגויה מאשר לענות נכון על שאלה מועתקת זה מה שאני חושבת

אני כל כך שונאת את עצמי מבפנים עכשיו אבל אם אני אתוודה אני בכלל אמות . אין מצב שאני אספר למורה אני פשוט אמות.גם היא תסלח לי ולא תעשה לי כלום אני פשוט אמות.

תקראו לי חננה אבל ספציפית במבחן הזה היה לי ממש חשוב להצליח , אני רק רציתי מבחן טוב בלי שום שגיאה. פחדתי לראות טעות אז העתקתי.

יש סיכוי שהיא תגלה ? זה 30 מיצבים לבדוק זה די הרבה זמן אולי עד אז אני כבר אעבור מקום..
בבקשה אני שורפת את עצמי מבפנים אני מרגישה הכי נורא בחיים.

בבקשה לא להתעלם ספרו לי מהניסיון שלכם, אל תכנסו לשאלה רק כדי לקרוא אותה...
מי שיודע או קרה לו סיטואציה דומה בבקשה תכתבו לי .. מה אני אעשה?