אני בתול וזה ממש מציק לי, מה לעשות כדי לשנות את המצב?

דילן בן 18 | כתב את השאלה ב-31/01/15 בשעה 15:52

שלום!
אני כבר בן 18 ומשום מה, ממש מציקה לי העובדה שאני בתול.
אולי זה יותר העובדה שבחיים לא הייתי בסיטואציה אינטימית עם בחורה.
יש לי ג'וק מעצבן גורם לי לחשוב שאני לא מספיק מעניין ואז אני לא מצליח אפילו להתחבב על בחורה.
מצד אחד, אני ממש רוצה להיות בסיטואציה אינטימית או מינית עם בחורה, ברור שלא עם סתם מישהי, אלא מישהי שאני סומך עליה והיא עלי, ומתוך רצון שלי לעשות לה טוב ורצון שלה לעשות לי טוב.
מצד שני, אני מפחד שכשזה יהיה ה-רגע לא יהיה לי מושג מה לעשות.
אני יודע שזה לגיטימי שבפעם הראשונה אני אהיה לחוץ או חסר ניסיון ואפילו אגמור מהר, אבל זה עדיין לא מרגיע אותי כרגע.
אין מה לעשות, אני גבר ולמרות שאני רק 18 (לא יודע אם זה נחשב נורמלי או מאוד צעיר) יש לי עדיין רצון לסיפוק מיני, לאינטימיות ודברים כאלה...
בנוסף, אני שם לב שבגלל הדבר הזה אני מאונן יותר (רמה של כמה פעמים ביום).
גם זה מציק לי. לא נשמע לי הגיוני שאני מאונן כמה פעמים ביום.
אני יודע שמבחינה נפשית ורגשית אני מוכן לזה, או לפחות לנסות.
למזלי, עוד לא עשיתי שטויות מתוך הרצון הזה וכמו שאני מכיר את עצמי - זה גם לא יקרה.
גם אם זה לא יהיה עם בת זוג - העיקר זה שהאינטימיות הזאת תהיה מתוך דאגה ואהבה (גם אם זה יהיה עם ידידה).
הבעיה פה היא שאני אפילו לא רואה את זה מתקרב...
מה אני אמור לעשות? אני לא מצפה שמחר מישהי תבוא ותשאל אותי אם אני רוצה לשכב איתה, אבל איך אני גורם לזה לא להציק לי יותר מידי, ומה אני עושה כדי להתקרב לשינוי המצב.
תודה רבה לעוזרים!

עדכון מדילן, שואל השאלה 2015-01-31 16:45:27

לגבי מישהו שהגיב: יש לי גם בעיה חברתית. אם באמת יכולתי ללכת ולהכיר בחורות בבר, לא הייתי במצב הזה.
אני אחדד יותר - אם היה לי את האומץ לצאת מהבית למקום שיש בו אנשים ואחר כך גם להכיר אותם - הייתי רחוק מאוד מאיפה שאני עכשיו.
בכלל, אני גם לא מתגייס, ויש לי זמן עד שירות לאומי.
כבר כמה שנים זה ככה ואני מפחד שאני עוד שניה אוותר..
אני לא רוצה את זה כדי לסמן על זה וי - אני רוצה את זה כי אני צריך לספק את עצמי מינית איכשהו, ואני שם לב שאני מאונן יותר מידי!
לצערי (יותר נכון, למזלי), נולדתי עם הורמונים שכן רוצים אינטימיות וכן רוצים מיניות.
זה לא כדי להספיק, זה כדי לספק את עצמי מינית בלי להידרדר לרמה שאני אונס/סתם שוכב עם מישהי שאני לא מכיר/מטריד מינית/הולך לזונה.

ולדובי: עוד לא הבנתי איך אני עושה את השינוי. דבר שלמדתי (דרך טעויות) זה לא לצאת למקומות בילוי לבד.

לאמיר: לא רק שזה יגרום לי להרגיש עוד יותר נורא - גם אני לא מתכוון להוציא כסף על דבר כזה. ולא דיברתי על מישהי שיש לי איתה התאמה - דיברתי על מישהי שאני כן דואג לה, מבחינתי אפילו ידידה טובה.
בעיה קטנה - אין לי לא ידידים ולא ידידות.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"