יחד כמעט חודשים ואין התקדמות בקטע הרומנטי,איך להראות לו שאני רוצה שתהיה התקדמות?

התקדם 15 בת 15 | כתבה את השאלה ב-22/04/24 בשעה 12:15

אני צריך עזרה אני בת 15 ויש לי את חבר הראשון שאני באמת אוהבת הייתי בזוגיות ארוכה אבל לא באמת חיבבתי אותו הוא קצת קטן ממני הוא הפוך לבן 15 עוד שבועיים והוא קצת ביישן ואנחנו עוד מעט חודשיים ביחד ועדיין הוא לא נישק אותי ואנחנו די הרבה ביחד ותמיד יש את הרגע הזה הוא לא עושה כלום אני מרגישה שבקושי יש התקדמות בקשר הרומנטי , ואני פשוט ממש מחבבת אותו ואני גם יודעת שהוא אותי כי לא מפסיקה להגיד לי שאני חשובה לו והוא מאוהב בי כי היינו חברים קרובים לפני זה כמעט מעל חצי שנה הוא זה שיזם את הקשר זוגי והוא עדיין לא נישק אותי אבל לא מבינה איך להתקדם מזה כי אני קצת ביישנית לידו והוא קצת ביישן חמוד אני רוצה שיהיה התקדמות אפשר עזרה איך לקדם את זה בשביל להתחיל את הצד הזה בזוגיות הוא להראות לו שאני מוכנה בקצור מה לעשות זה יקרה כבר