לא מצליח להשתלב בשום מקום חברתית וההורים לא נותנים לי לעבור בית ספר, מה לעשות?

אנונימי בן 13 | כתב את השאלה ב-20/04/24 בשעה 19:22

אני בן 13 ומאז שאני קטן היה לי בעיה חברתית כי הייתי שמן ולא אהבתי כדורגל. בכיתה ו סוף סוף הצלחתי להתחבר עם שאר הילדים בכיתה אבל בשלב מאוחר יותר הבנתי שהם סתם נהנו לצחוק עלי.
בכיתה ז אני וה"חברים הישנים" שלי הלכנו לבתי ספר שונים והתחברתי לחברה מהצופים, עד אז הייתי בבני עקיבא, אבל אני יודע שהם לא באמת רוצים אותי שם. אני מגלה שפתאום הם קובעים ועושים דברים בלעדי.
נפגשתי עם חבורה אחרת וחשבתי שהם רוצים אותי איתם אבל גיליתי ששוב הרוב לא רוצים אותי שם.
בגלל האירועים האלה ועוד כמה שלא סיפרתי עליהם יש לי דיכאון, חרדה וחוסר אמון באנשים.
בבית הספר כל הזמן אומרים לי שאני: שמן, מכוער, חי בסרט, חנון וכאלה. אני לא רוצה להיות בבית הספר הזה. ניסיתי לשכנע את ההורים שלי להעביר אותי בית ספר אבל בגלל שאני לומד בבית ספר דתי ואין בית ספר דתי אחר קרוב ונסיעות למקום אחר לא בא בחשבון. האחים שלי יצאו מבית הספר שלי חילוניים והוריי לא רוצים שזה יקרה גם לי אז הם לא נותנים לי לעבור לבית ספר חילוני אבל אני ממש סובל בבית ספר שלי בגלל השכבה.
מה לעשות?