עברתי אירוע רפואי קשה ויש קרוב משפחה שלא בא לבקר, זה אוכל אותי, מה הייתם עושים?

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-05/03/24 בשעה 12:13

היי, לאחרונה עברתי אירוע רפואי קשה מאוד. כל המשפחה הקרובה התעניינה ושאלה לשלומי ואפילו חברים רחוקים . אני יודע שקרוב המשפחה הזה גר קרוב לבית חולים בו אני נמצא ובכל זאת הוא לא בא לבקר. אני לא רוצה לדבר לשון הרע ובגלל זה כתבתי את זה כאן, כי אין לי עם מי לשתף. כשהוא היה זקוק לדברים ממני הוא נסע אפילו חצי מדינה בשביל להגיע אליי, אבל כשאני מאושפז לא רחוק ממנו אפילו טלפון הוא לא מרים. באמת שאני מנסה לא להתייחס לזה, אבל זה אוכל אותי.
מה אתם הייתם עושים? מנתקים איתו קשר לחלוטין? מנסים ליזום איתו קשר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"