אני בתת תזונה. איך אני יודע אם מה שאני אוכל מספיק?

לוחם בן 14 | כתב את השאלה ב-22/10/15 בשעה 21:26

אני גובה 1.76 על 48 קילו, ובכללי בבית אנחנו לא אוכלים הרבה, כי להורים אין זמן להכין וגם לא ממש אכפת להם, גם האחים שלי מאוד רזים אבל לא כמוני כי הם כל היום בספה ובמחשב ובטלוויזיה. אני באיגרוף תאילנדי ובאמת אין לי כח לתת מכה חזקה ונרשמתי לזה רק כי שיגעתי את אימי כי היו מציקים לי.

האימונים מפרכים סיבולת וכח וההורים לא מרשים לפרוש כי הם שילמו שנה מראש...

ההורים שלי אומרים שאני רזה בצורה יפה, אבל אני די בטוח שזה שקר שהם מאכילים אותי כדי שאני לא אשגע אותם על אוכל, הייתה תקופה שרציתי לאכול בשביל להשמין ובטיפשותי אמרתי להם, והם אמרו אתה רוצה להיות שמן כמו x?? (איקס הוא אדם השמן בצורה מטורפת) אתה דפוק הכי טוב להיות רזה, ואני לא אני רוצה להיראות נורמלי והם בשלהם..

התחלתי לשגע את אמא שלי על אוכל כי היא לא מכינה אין לה כח.

אז היא הביאה לי 25 ש"ח כבר כמה ימים לקנות שווארמה ואבא שלי לא מרשה לי אז אני צריך להתחבא כל הזמן מפניו שלא יראה אותי אוכל.

האבסורד שהוא אומר שהוא לא אוכל ובאמת לפי מה שאני רואה הוא 60 קילו על 1.70 והוא שרירי ואני לא מבין את זה.

אני רוצה שתביעו דעה על התפריט שלי לפני כמה ימים לפני שאמא שלי התחילה להביא לי כסף לשווארמה.

כוס חלב עם חופן קרונפלקס

2 פיתות עם פסטרמה/ טונה

עד הערב 2 ביצים עם תפוח אדמה.

ומאז שאמא שלי הביאה לי כסף אותו תפריט רק עם שווארמה זה מספיק?