לא מפסיקה לחשוב עליו, רוצה אותו בחזרה, אך מפחדת להיפגע שוב

Sofia בת 18 | כתבה את השאלה ב-28/08/15 בשעה 10:52

היי,
אני וחבר שלי היינו שנה בייחד
ונפרדנו אתמול מכמה סיבות:
1.לפני חודש הוא סיפר לי שהוא שכב עם האקסית שלו ועכשיו היא בהריון (רוב הסיכויים שתעשה הפלה)
2.לא הפסיק לדבר איתי עליה למרות שבקשתי ממנו להפסיק
3.חיטטתי אצלו בפלאפון וגיליתי שהוא דיבר עם ידידה על האקסית שלו על אותה האקסית שהכניס להריון ושהוא שוקל לחזור אליה ולתת למערכת היחסים שלהם הזדמנות.
בקיצור. נפגעתי ממש ובכיתי מלא וכל פעם שהוא בגד,דיבר על האקסית וכולי.. אז הוא הייה מתחנן אלי שאסלח לא ושזה לא יקרה יותר בחיים. אבל זה כל פעם חזר על עצמו.. שכבר החלטתי שלא להמשיך יותר. אני לא יודעת מה לעשות אני ממש אוהבת אותו והוא ממש יקר לי אני לא רוצה לאבד אותו.. אבל אני פוחדת להיפגע שוב.. לא מספיקה לחשוב עליו. הוא כתב לי הודעה ארוכה שגרמה לי לדמעות שהוא אוהב אותי ושאני יקרה לו והוא לא התכוון לפגוע בי ושהוא מצטער על הכל וחסם אותי כי לא הוא רוצה להמשיך לבכות.
אני ממש מתגעגעת אליו... וממש רוצה אותו בחזרה אבל אני יודעת שאני יפגע אם אחזור אליו (ואני לא רוצה להיפגע.) אני כבר לא יודעת מה לעשות.. קשה לי כשאני ממש אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו..