חברה שלי מתנהגת כמו זונה ויצא עליה שם של זורמת, מה לעשות איתה?

שירן בת 16 | כתבה את השאלה ב-15/08/15 בשעה 22:58

שלום, אני שואלת כאן כי אני לא יודעת מה לעשות, כמה שאני מנסה לדבר איתה היא לא בדיוק מקשיבה או שאומרת "כן כן" וממשיכה לעשות את הדברים בלי שאני יודעת. אין לי עוד חברות קרובות כמוהה והחברות המשותפות שלנו לא חברות אמיתיות כל כך.. אני לא יכולה לדבר איתן על זה כי הן ישר יעשו מזה סכסוך. לדבר עם ההורים שלה בכלל לא אופציה אבל אני ממש ממש דואגת לה, היא הייתה ילדה טובה תמימה אני זוכרת שהיינו בנות 15 היא אפילו לא התנשקה אפילו לא היה לה חבר. פתאום בגיל 15 וחצי לה היה חבר פעם ראשונה היא סיפרה לי הכל הוא היה בן 17 היא הייתה מאוהבת בצורה מוגזמת, היא הסכימה לשכב איתו, למרות שאמרתי לה לחכות. אחרי איזה שבוע הם נפרדו והיא הייתה שבורה מזה, ופתאוום כאילו בגלל שהיא שכבה כבר אז סקס זה לא עניין גדול בשבילה, היא התחילה לצאת עם מלאאאא בנים, והיא עושה איתם דברים. ואני יודעת על זה אפילו אם היא לא מספרת לי יש כבר שמועות בכל העיר, ואפילו מתחיל לצאת לי שם רע כי אני חברה שלה אבל אני ממש לא שמה על זה אני איתה בטוב וברע מה שאני מספרת עכשיו זה רק מדאגה אני פוחדת עליה כל כך יצא לה שם של זורמת בקלות ושל זונה. פעם אחת שיצאנו, היא רצתה לעצור אצל ידיד שלה ואמרתי סבבה, הלכנו לשם, והם היו איזה 6 בנים ישבו שם, עם אלכוהול, איך שנכנסנו וראיתי את המבטים שלהם הבנתי ישר מה הם מצפים שיקרה פה ישר סימנתי לה והיא אמרה לי "אז מה"! הייתי בשוק, והיא יודעת שיש לי חבר, היא הלכה לשבת איתם ואני הייתי בשוק, אחד מהם התחיל לדבר איתי והם היו ממש מגעילים בסוף שכנעתי אותה לעוף משם איכשהו המצאתי שקיבלתי מחזור וחייבת לחזור לבית שלה. ובקיצור אני חושבת שהיא נפגשה איתם שוב ועם עוד בנים ואם יום אחד מישהו ינצל אותה או יקרה לה משהו חס וחלילה בגלל הההתנהגות הזאת אני לא יודעת מה לעשות איתה בבקשה תעזרו לי, אני בעצמי בקושי מבינה בדברים האלה.