החבר מתגייס לקרבי, לא מסוגלת לחשוב על לקום בבוקר וללכת לישון בלי הודעה ממנו

אלמוג בת 16 | כתבה את השאלה ב-03/07/15 בשעה 20:08

אוקיי אז לפי הכותרת כבר בטח הבנתם, עוד פחות מחודש החבר מתגייס לקרבי, אחרי שכל הקשר שלנו מבוסס על פגישות של חמש פעמים בשבוע שינה ביחד כמעט כל סופש , ושיחות של 24/7 . אנחנו נורא תלויים אחד בשני כל דבר שאנחנו עושים אנחנו מודיעים אחד לשני, הוא החיים שלי והוא הכל בשבילי , הבעיה מתחילה שאני מבינה שנדבר רק כמה דקות ביום, ולפעמים אפילו לא נדבר כלל כל היום,
בנוסף יש לי עוד פחד- שהצבא ירחיק ביננו ויגרום לנו להרגיש מרוחקים וקרים, שהחיבור שיש עכשיו ייהרס.
אני לא מסוגלת לחשוב על פרידה, אבל הבן אדם הולך לשרת יותר משבע שעות ממני ואני לא מסוגלת לחשוב על לקום בבוקר בלי הודעה ממנו וללכת לישון בלי לילה טוב

מה אני אמורה לעשות?

עם כל הכאב שבדבר, לשרוד את השלוש שנים האלו

לשחרר- להתחיל דרך חדשה (למרות שזה יותר כואב מכל דבר אחר)