מרגיש שהחיים שלי מתבזבזים

אנונימי בן 15 | כתב את השאלה ב-03/07/15 בשעה 19:17

אז קודם שלום
אני בן 15 גר במושב וכפי שאתם יודעים הגיע החופש הגדול ואין לי מה לעשות תמיד כי מושב זה לא המקום המושלם לילדים בגילי לפעמים יוצאים קצת עם חברים אבל לרוב משעמם מאוד.
חופש שעבר עבדתי ואז הייתה לי גם תעסוקה וגם עשיתי כסף וזה היה כיף כי סוף סוף הרגשתי עצמאי החופש הזה אין איפה לעבוד כי בכל המקומות יש עובדים ולא צריך עוד
ואני מוצא את עצמי כל היום בבית בלי תעסוקה וזה משעמם מאוד !
הייתי בטיול והכרתי משיהי שממש מצאה חן בעיני אבל היא רחוקה מאוד ובכדי לפגוש אותה אני צריך המון כסף רק כדי להגיע אלייה ואם אני יהיה כנה אין לי הרבה כסף ואני ממש לא רוצה לבקש מאבא שלי כי גם ככה אין לנו מה לבזבז וקשה לי לבקש ממנו כי אני רואה שקשה לתת אבל בכל זאת הוא בקושי מחסיר ממני ואני מעריך אותו בלי סוף על זה.
אני לא יודע מה לעשות באמת
בתודה מראש אנונימי