בני בן ה-11 משחק במחשב כמעט כל היום, מה לעשות?

אבא בן 42 | כתב את השאלה ב-12/05/13 בשעה 04:23

יש לי ילד שלפי דעתי התמכר למחשב,יש לו משחק חדש במחשב שאיתו הוא משחק גם עם ילדים אחרים-בביתם,(לא ביחד-אלא כל אחד בביתו מול המחשב שלו*)שניים מהם הוא מכיר והשאר וירטואלים,
הוא ילד טוב בלימודים,אוהב לשחק כדורגל(אבל כעת משחק אולי פעם בשבוע)היה בחוג-שנים ארוכות-איבד עניין בו וכעת לא הולך לאף חוג,
הוא ילד מקובל,אבל צריך חברים מסביבו במינון נמוך,לא יותר מדי,יותר מחזרים אחריו-הוא לא יוזם בדר"כ,הוא כבר חודש וחצי לא נפגש עם אף אחד מכתתו אחה"צ,לשאלתי,למה הוא לא מזמין ילדים אחה"צ,שהוא עונה ככה טוב לי,אל תתערב לי בענינים ביני לבין החברים שלי,הכי טוב לי עם עצמי..
בביה"ס לעומת זאת הוא משחק עם אותה קבוצה מגובשת שהוא נמצא אתה חלק מהגן,חלק מכיתה א',
אני חושש שככל שיעברו הימים הוא יבודד את עצמו חברתית יותר ויותר רק בגלל המחשב המטופש
מה עושים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"