אמי גילתה שאני נמשכת לגברים מבוגרים, איך להרגיע אותה? לצאת עם גבר בגילי?

בת 19 בת 19 | כתבה את השאלה ב-18/02/15 בשעה 17:54

קצת מגוחך, אבל מי שמכיר את שיטת ימימה יודע שזה משהו שמתעסק בהמון כתיבה.
אז אני כותבת המון, ובאחת הפעמים כתבתי על המשיכה שלי לגברים שמבוגרים ממני (30-40)כנראה שגם ציינתי כמה דוגמאות,והשארתי את המכתב בכיס של המעיל שלי.
אתמול קיבלתי טלפון מאמא שלי שכיבסה לי את המעיל ומצאה את המכתב, היא אמרה לי שהיא מודאגת ושהיא לא יודעת מה עובר עלי בצבא(במיוחד שיש לי לא מעט ריבים וחיכוכים עם ההורים שלי) ושהיא לא רוצה שאני יעשה שטויות, ובמיוחד שאני משרתת בבסיס סגור זה מדאיג אותה מה אני עושה, שהיא לא היתה מצפה ממני לדבר כזה.
עכשיו העניין הוא שאני מבינה את הסיבה שלה לדאגה. אבל אני לא מתכוונת לעשות כלום עם המשיכה הזאת שיש לי, ואמרתי לה את זה. אבל אין שום סיבה שהיא תאמין- במיוחד בגלל שאף פעם לא היה לי חבר (בגלל הסיבה הזאת) ובגלל שאני ממש ביחסים לא טובים עם ההורים שלי כרגע, דבר שרק מעלה יותר את הדאגה של אמא שלי.
אני מרגישה שמשהו דפוק אצלי! ואני פשוט לא רוצה לחזור הביתה ולהתמודד מול ההורים שלי!! אני לא יודעת מה לעשות!! חשבתי אולי לנסות להיכנס לקשר עם מישהו בגילי וזה ירגיע אותה...אבל אני לא רוצה להיכנס לקשר ממניעים כאלו...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"