בני רוצה רישיון לאופנוע, להסכים לו?

יואל בן 46 | כתב את השאלה ב-31/03/13 בשעה 02:10

שמח שהכרתי את האתר הנפלא הזה
יש לי ילד בן 17.5 בבית והוא רוצה לעשות רישיון על אופנוע עוד משהיה קטן
הוא כ"כ רוצה שהוא מוכו לשלם על הרישיון מהכסף שלו
הבעיה היא שאני ואשתי מאוד נגד, אנחנו מאוד מפחדים על כך מכוון ששמענו הרבה סיפורים על רוכבי אופנועים שמסתיימים באסונות
כל החברים אומרים לנו להרחיק את הילד מאופנועיים ושזה יכול להיגמר ברע
אך אנחנו לא יודעים מה לעשות, אנחנו באמת אובדים עצות

לרוב החברים שלו יש רישיון על אופנוע וקצת קשה לי להגיד לו "לא", הוא באמת רצה את זה הרבה זמן ודיבר על זה הרבה פעמים
מה דעתכם? לקחת סיכון? עזרה...

מה הייתם עושים?

מסכימים לרישיון

לא מסכימים לרישיון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"