אשתי לא מפסיקה לקנות לילדים בגדים, כמה כסף אפשר לבזבז?!

קיריל בן 38 | כתב את השאלה ב-15/12/14 בשעה 22:45

שלום לכולם, אני מעלה פה בעיה חמורה שמציקה לי כבר הרבה זמן.
אני ואשתי נשואים 16 שנים.
יש לנו 4 ילדים 2 בנים (15) ו2 בנות (12, 9) - כולם בגיל ההתבגרות!

לילדים בגיל ההתבגרות יש המון צרכים ואני מבין ומוכן לספק את כל הצרכים אך הצורך התמידי לבגדים עלה על המצופה.
כיום לספק ל2 בנים בני 15 בגדים יוצא מאוד יקר ועוד יותר יקר לספק בגדים לבנות.
הכול מותגים , הכול יקר, הכול עולה לי על העצבים!

אשתי לא מבינה שבשביל לקנות המון בגדים יקרים יש מבצעי סוף עונה, מבצעים משתלמים שאפשר לקנות הרבה יותר בגדים בהרבה פחות כסף.

אנחנו עובדים ומרוויחים סכום נאה מאוד של כסף ומתקיימים בצורה מכובדת וחוסכים אך הסכום שהולך לבגדים ענקי ואפשר לקצץ.

בשביל הסדר הטוב- אשתי קונה כל שבוע לפחות פריט לבוש אחד לכל ילד. כמות הבגדים שיש להם כבר לא נכנסת לארון!

דיברתי עם אשתי כל כך הרבה פעמים והיא אומרת ומבטיחה שהיא לא תקנה אך אני רואה איך הילדים מנצלים אותה (דוגמא: ״אמא תקני לי עוד בגד אני צריך לצאת ביום שישי והבגדים היפים בכביסה״)

-איך אפשר לצמצם את היקף הקניות אני לא בטוח שאני מוכן לספק את כמות הבגדים הזאת לעוד הרבה זמן לא בגלל כסף אלא בגלל עקרונות !

-אולי אני מגזים? הורים לילדים בגיל ההתבגרות- גם אצלכם יש כזה מצב של קניית יתר של בגדים? האם זה נורמאלי ואני פה הבעיה?

תודה מראש, קיריל!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"