מפחד ומוטרד מהטירונות, לדחות את הגיוס?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-05/03/13 בשעה 13:32

שלום לכולם
בקרוב אני מתגייס לצה"ל, ככול הנראה עושה טירונות של 02 לפי מה שהבנתי כי הפרופיל שלי 64

אני ממש בלחץ מהטירונות ובכלל מכל הצבא הזה
אני כל הזמן חושב על זה, מרגיש כאילו אני חי בחרדות של ממש
אני חושב על זה ומדוכא ומתחיל לפחד, ברצינות
אני לא יודע איך אסתדר עם להתקלח ביחד עם כולם? אני ממש מוטרד מהנושא הזה
וגם איך אשן עם כולם פתאום? ועניין האוכל, וההשתפטות, הפקודות, הריצות, הכושר, הצעקות,זה פשוט גורם לי לחרדות מטורפות!!!!!!!!!!!!!!
אני בקושי ישן בלילות מהמחשבות הרעות ואני מרגיש כאילו אני הולך לגיהנום, אני יודע שזה מוגזם אבל באמת שככה אני מרגיש

חשבתי אולי אפילו לדחות את הגיוס אבל אני מפחד שהמחשבות לא ירפו ממני
בבקשה תעזרו לי אנשים!!!!!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"