ג׳ובניקית ומאוד רוצה לעבור ללוחמה אבל אין לי פזם לזה, אפשרי לוותר על הפזם?

חיילת בת 20 | כתבה את השאלה ב-18/04/24 בשעה 14:13

התגייסתי לפני שנה ושלושה חודשים לתפקיד ג׳וב, אני משרתת בבסיס קרוב לבית ועל פניו השירות שלי הוא החלום של כל חייל מושחר, אבל כל רגע שאני בבסיס אני חולמת על לעבור ולעשות משהו שאני ארגיש בו משמעותית. מהרגע הראשון שהגעתי ליחידה רציתי לעבור והיו לי כל מיני עיכובים בדרך, בשלב מסויים רציתי לצאת קצונה, אבל כרגע אני נמצאת במצב שאני משתחררת עוד טיפה פחות מתשעה חודשים ואני פשוט מתה להתחיל הכל מחדש.
רציתי לשאול אם יש דרך להגשים את החלום ולעבור לתפקיד משמעותי? אני שמעתי על וויתור פזם והארכת שירות חובה אבל זה היה רק מכל מיני חברים ולא ממש מגורם צבאי. אם מישהו יודע משהו על זה או מכיר מישהו שעשה את זה אשמח לעצות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"