הייתי בקב"ן עם מכתב מהפסיכולוג ופשוט התעלמו ממנו וממה שאמרתי

מתוסכל ומפחד בן 17 | כתב את השאלה ב-23/10/14 בשעה 17:14

אני בן 17
אני אתאיסט
אני טבעוני
אני פצפיסט
אני נרתע מנשק או כל סוג של אלימות ומנסה להמנע מהם
אני לא מסתדר במערכת סמכותית
אני לא מכבד סמכות ואני לא יודע איך להתמודד איתה
אני נכנס לדכאונות לעצב כעס ותסכול כשאני תחת לחץ של מסגרת סמכותית שאינני מכבד או אוהב ובדרך כלל אני בוחר להמנע להתרחק ולהעלם. (ההורים שלי גרושים ואבא שלי הפעיל עלי המון לחץ רגשי וגרם לי לשנוא אותו ולגרום לי לדיכאון לרגשות אובדניות בטחון עצמי נמוך ושנאה עצמית ובסופו של דבר הפסקתי לבקר אצלו)
אני מפחד פעם מוות מלשרת בצבא כי אני יודע שאני אסבול שם ואני יודע שזה יחזיר אותי למצבים ולרגשות שהרגשתי כשהייתי תחת לחץ (אבי ומסגרת לימוד ציבורית שממנה עברתי לבית ספר דמוקרטי)
הייתי היום בלשכת גיוס והייתי אצל הקבן, אליה הגעתי עם מכתב שכתב הפסיכולוג שאני הולך אליו כבר שנה. במהלך הפגישה היא רפרפה קצת על המכתב (ללא קריאה רצינית) ושאלה אותי שאלות. הייתי לחוץ ולא הייתי במיטבי והיא ראתה את זה.
הבהרתי לה שאני לא רוצה לשרת בצבא ושאני רוצה לעשות שירות לאומי. בסוף הפגישה היא אמרה לי שהיא כתבה במסמך שלי "ליקויי הסתגלות" מכיון שהיא לא רואה אצלי בעיות פסיכיאטריות אבל אם אני לא מקבל פטור ללכת לוועדת דת ומצפון או משהו כזה.
המשכתי לרופאה שבדקה לי לאחר הפגישה את הפרופיל והתוצאה הייתה 68
וכששאלתי אותה אם ה "ליקויי הסתגלות" הוריד לי את הפרופיל היא אמרה שלא
(היו לי כמה מקרים בריאותיים שהורידו לי את הפרופיל אבל מעבר לזה כל מה שאמרתי לא עשה השפעה)
אני לא יודע מה לעשות אני מפחד כלכך לשרת בצבא ואני בטוח ב 100% שיהיה לי פשוט רע שם..
אני לא רוצה שיתעוררו שוב רגשות אובדניות
אני צריך עזרה.. אם מישהו באמת יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לקבל את הפטור הזה.
אני אשמח אם לא יהיו תגובות שנאה של "שמאלני מניאק משתמט תמות אמן כפוי טובה ובכיין"

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"