קרובת משפחה ששוכבת עם כל מה שזז - איך להסביר לה שזה לא טוב?

חם על הירח בן 23 | כתב את השאלה ב-21/09/14 בשעה 22:49

היי,

יש לי קרובת משפחה שהרבה זמן לא הייתי איתה בקשר ובתקופה האחרונה עברתי לגור לידה ונהיה קשר ממש טוב, מהשיחות איתה הבנתי שהיא שכבה עם הרבה גברים ושבעבר אף עברה אונס. את כל זה היא סיפרה לי ממש בשבוע הראשון שעברתי לגור לידה אז לא הגבתי לדברים אבל אתמול בלילה קרה משהו שזעזע אותי ואני לא יודע איך להגיב.
יצאנו לדאנס-בר והיא אמרה שהיא הולכת דקה לשרותים, אחרי עשר דקות שהיא לא חזרה החלטתי לבדוק מה קורה איתה ופתאום אני ראיתי את המאבטח של המקום מעיף אותה מהבר. כשניגשתי לבדוק איתה מה קרה מסתבר שאיזה בחור התחיל איתה והיא נכנסה איתו לשרותים ותוך כדי שהיא התחילה לרדת לו נכנס המאבטח והעיף אותה. בנוסף לכל מסתבר שהיא במחזור אז היא בכלל לא הייתה יכולה לשכב איתו אלא רק לספק אותו.
מצד אחד משהו בי אומר לי לא להתערב לה בחיים אבל מצד שני אני כן רוצה שהיא תדע מה אני בתור גבר חושב על זה (שלא הייתי מתחתן עם בחורה כזו ושזה פוגע בה בסופו של דבר כשהיא מקיימת יחסי מין ללא שום אהבה או קשר ושהיא מורידה מהערך של עצמה וכו')
מה אתם הייתם עושים? במידה וכן מדברים איתה על זה מה הייתם מסבירים לה? אולי אני סתם מגזים ואני קצת פרמטיבי?

האם לדבר איתה על זה?

כן

לא

אחר (תגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"