אשתי והילדים עסוקים בספורט כל היום, אין לי מקום במשפחה!

רונן בן 45 | כתב את השאלה ב-29/08/14 בשעה 14:19

אני ואשתי נשואים 20 שנה ברוך השם בלי בעיות.
יש לי שלוש ילדים (17, 15, 12)
מאז ומתמיד לאשתי הייתה נטיה להשמנה , עד גיל 14 היא היתה ילדה מלאה אך מאז תפסה את עצמה והיא מתאמנת בחדר כושר ואוכלת בריא מאז גיל 14.
כשנולדו הילדים אשתי מאוד פחדה שהילדים ישמינו, לכן היתה שומרת על התזונה שלהם, שיעשו ספורט ושמירה על הגזרה.
אני מלא אך לא שמן ובחיי זה לא הפריע לי.
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי רוב הזמן לבד בבית, גם בחופשים גם בימי לימודים.
בחופש הילדים קמים ב12 וישר לחדר כושר, חברים ופעילויות עד שעות הלילה הם לא נמצאים בבית, בימי לימודים החדר כושר בא לאחר בית ספר ויש להם עוד ענייניים כך שהם גם כמעט ולא בבית.
אשתי עובדת עד 4 וישר הולכת לחדר כושר וגם כשהיא בבית היא מבשלת מנקה.
אני שם לב שהילדים מאוד קשורים לאשתי, הנושא של התזונה תפס עמדה בבית כך שכמעט מהבוקר עד הערב מדברים על זה.
כמו שהבנתם, אני לא חלק מהעניין, קשה מאוד להכנס לשיחה על ספורט כשאתה לא גורו בספורט .
אני מנסה בדרך כלל לדבר על דברים יותר נחמדים מאשר ספורט כל היום אך זה באמת בלתי אפשרי כמעט.
איך להחזיר את מקומי במשפחה שחיה על ספורט 24/7?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"