הם קוראים לי שמאלני כי אני לא רוצה שערבים ימותו! הם כולם גזענים!

אתאיסט בן 15 | כתב את השאלה ב-27/08/14 בשעה 13:32

כולם גזענים,קוראים לי שמאלני כי אני לא רוצה שערבים אחרים ימותו,כמובן שצריך להביא למחבלים/טרוריסטים וכו' עונש מוות אבל יש חפים מפשע,לא יכול שכל הזמן מקללים אנשים בגלל הדת שלהם.
רוב האנשים שאני מכיר,חושבים שיהדות זה עם "טהור" וכולם אומרים שהם צריכים למות.
אני לא סובל את הילדים האלו שמקבלים חינוך כל כך מטומטם,שהם מרשים לעצם לקרוא לי גוי,הומו,שמאלני מזדיין תמות,וכו'.
אז אני אתאיסט,אני לא מאמין לחינוך שקיבלתי,לדוגמא,אני בטוח שכמעט כולם שגרים בישראל,אם הם היו גרים בארצות הברית לדוגמא,הם היו אומרים שכל היהודים סתומים ועוד כמה מהם יהיו קטולים.
אין לי כבר כוח להילחם עם כולם בגלל זה,כל מי שאני מכיר גזען.
האנשים הכי חשובים לי גזענים.
כולם רבים איתי.
זה משגע אותי!!!!!
למה נולדתי למקום כל כך גזעני?
למה?מה עשיתי?אני מנסה להשתפר,אני מנסה להשתפר בחיים שלי,להיות טוב.
אבל כל פעם צץ לו איזה גזען שמאחל לכל מי שלא יהודי מוות!!!
בא לי לחנוק את כל מי שאומר את זה,לא מגיע להם לחיות עם החשיבה הזאת.
אנשים שכל הזמן נובחים בסוף ינשכו.