אח שלי מסתיר מהמשפחה ילד?

ליליפד בת 23 | כתבה את השאלה ב-12/08/14 בשעה 20:33

היי, אני בת 23 ויש לי אח חורג בן 45, נקרא לו Z (יש לנו רק אבא משותף).
אין לנו קשר מאוד קרוב בגלל הפרש הגילאים, אבל אנחנו מדברים לפעמים על נושאים שטחיים ביותר..
לא מזמן פגשתי מישהו שהוא עובד איתו שאני מכירה במקרה והוא שאל אותי אם לZ (אח שלי) כבר נולד התינוק. כששאלתי אותו שוב על מה הוא מדבר הוא אמר שהרי חברה של Z בהריון והוא חשב שהיא כבר ילדה..

יש לציין שלאח שלי יש ילד נוסף בן 19 והוא פרוד מאישתו ויש לו חברה..
הוא לא סיפר על ההריון הזה לאף אחד במשפחה, ואני לא יודעת מה לעשות ואיך לשאול אותו על זה, הרי הקשר בינינו ממש לא קרוב... וגם אבא שלי כבר לא איתנו אז אין לי ממש למי לספר על העניין. עצות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"