יש ילדה בכיתה שמטרידה אותי ומחפשת לריב, המורים לא עושים דבר, מה לעשות שתפסיק?

ירין בת 17 | כתבה את השאלה ב-09/05/24 בשעה 17:35

רבנו הרבה מאוד פעמים וכל פעם המורות אומרות לנו להתרחק אחת מהשנייה ושאם יקרה עוד פעם להתקשר , אני מאז ריב אחד שהיה לפני חודשיים לא דיברתי איתה והתעלמתי ממנה לחלוטין והיא כל פעם פונה עליי וכל פעם זה גורר לריב ולצעקות כי היא מתייחסת עליי בזלזול ובחוסר כבוד ענקי והטון שלה מודיע לי שהיא מתגרה בי אבל אני אחת שלא יכולה לשתוק לזה אז ני עונה לה כל פעם מחדש כי זה פשוט ממש מרטיח אותי וכל פעם שזה קורה היא יוצאת מחוץ לכיתה בסערה ובוכה וצורחת , היום קרה עוד מקרה בשיעור אנגלית שבה שאלתי את המורה על חוברת חדשה שלא ידעתי עליה והיא התפרצה לדברים שלי וצרחה עלי " זה החוברת זו החוברת מה את לא יכולה לראות?" והצביעה על החוברת והיא אמרה את זה בטון כל כך מגעיל שאני מופתעת שלא הבאתי לה סטירה באותו רגע וכשעניתי לה ב" סתמי " היא צרחה עלי שוב ואיימה " את לא תגידי לי סתמי בחיים שלך אחרת.." ואני עניתי לה בחזרה שהיא לא תדבר איתי בצורה כזאת , בכל אופן זה קורה הרבה פעמים והמורים לא עושים כל כך הרבה ובאמת שנמאס לי וזה מטריד אותי ממש שהיא כל פעם מחפשת לריב ,באמת רוצה אם אפשר לערב משטרה כי זה לא פעם אחת ולא פעם עשירים שהיא מטרידה אותי בצורה כזאת פעם זה היה יותר גרוע ברמה של לעקוב אחרי ולנסות לגעת בי אבל לא חושבת שאפשר ככה שרוצה עם המנהל ... זה יעשה משהו? באמת אבל באמת נמאס לי