קשה לי עם אנשים מוחצנים, למה האנשים האלה מתנהגים ככה? למה זה כזה מעצבן אותי?

תמר בת 26 | כתבה את השאלה ב-17/04/24 בשעה 10:56

היי, אני עובדת בחברה גדולה בארץ
עכשיו אני באופי שלי בחורה מופנמת יחסית, עושה דברים בשקט ובנועם... מעדיפה שיחה טובה עם מישהו קרוב וכו מאשר רעש בלאגן וצלצולים. בדרך כלל אני במחשב שלי עובדת.. ומדי פעם מסתובת מדברת עם אנשים וכו
אציין שאני מאוד מוערכת ומקבלת הרבה פידבקים טובים ואחריות ועוד...

עכשיו יש מישהי מאוד ספציפית בעבודה שהיא ממש ממש קולנית, כשהיא מדברת כל המשרד שומע. היא לא יודעת לדבר בשקט, אפילו שזה דברים הכי קטנים. כל היום צורחת שכולם ישמעו אותה.

עכשיו זה מביא לי מה זה עצבים, כאילו אני לא מבינה למה אנשים מתנהגים ככה? הם רוצים כפיים? זה פשוט מתסכל אותי ברמות כל פעם שהיא מדברת אני מגלגלת לעצמי עיניים.. ושלא תבינו היא כן קולגה שלי יחסית חברה בעבודה כאילו אנחנו מדברות וכו אבל וואלה לא נעים לי גם שהיא פונה אליי ומדברת היא צורחת, כל המשרד שומע את השיחה שלנו...

כאילו מעצבן אותי שהאנשים האלה שמים "רף" באיך צריך להתנהג כדי להתבלט או כדי שישמעו אותך בעבודה ובתור בחורה מופנמת ושקטה זה קשה לי.

כאילו בעולם מקביל אם כולם היו דוברי אמת הייתי הולכת ושואלת אותה "למה את צורחת ומדברת בצעקות כל היום? אבל אי אפשר חחח

קיצר אשמח להסבר הרגעה למה האנשים המוחצנים האלה מתנהגים ככה?
ולמה זה כזה מעצבן אותי?

תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"