מתלבט אם להתפטר מהעבודה כי הסביבה מפחידה אותי או להישאר לכמה חודשים, מה לעשות?

אנונימי בן 25 | כתב את השאלה ב-08/04/24 בשעה 15:41

הרבה זמן הייתי מובטל ומצאתי לפני שבוע וחצי עבודה זמנית לכמה חודשים בבית אריזה

כרגע אין אופציות אחרות לעבודה באזור שאני גר בו והמשכורת שם יחסית גבוה לעומת עבודות אחרות שעבדתי בהן בעבר

הסיבה שבגללה אני שוכל להתפטר היא בגלל שסביבת העבודה מפחידה אותי

1. מקום העבודה נמצא בצפון קרוב לגבול לבנון באזור הזה היו פגיעות ישירות במבנים

2. בגלל שרוב העובדים הם בני מיעוטים והם מאוד מלחיצים אותי רובם מוסלמים דתיים עם מראה שמזכיר את החמאסניקים זקן ארוך ללא שפם

האווירה במקום של לחץ וצעקות שמתי לב שהם מסתכלים עלי בצורה מוזרה , כל הזמן מדברים סביבי בערבית אני לא מבין כלום ממה שהם אומרים ואני פוחד שמתישהו הם יפגעו בי . יום יום אני שומע אותם אומרים "אללה וואכבר" וכל מיני משפטים שמוזכר בהם "עזה" ו"פלסטין"
עושים ליידי כל מיני קולות מוזרים

אני חושב שהם צוחקים עלי בערבית כדי שאני לא יבין מה הם אומרים

המוסלמים בדר"כ כמעט ולא מדברים איתי
הנוצרים כל הזמן מנסים לנהל אותי ולזרז אותי

ושאני לא מצליח לעשות משהו הם אומרים בטון עצבני "עזוב אני אעשה את זה"

ואחרי שזה קורה הם מתלחששים בינהם בערבית

גם הנוצרים טיפוסים מאוד מפחידים עם טון דיבור מאוד עצבני וחזות מאיימת רובם מאוד גדולים פיזית עם מבט שנותן הרגשה שעוד שנייה הם באים להרוג אותי . אני חושב שחלק מהם נרקומים כל הזמן האישונים שלהם רחבים עיניים אדומות ונעילות בלסת

הם עובדים שם עם סכינים אני פוחד שפתאום אחד מהם יאכל תסביך יבוא לדקור אותי

1 מהם אתמול קיבל התקפת עצבים התחיל לשבור דברים ולבעוט בקיר כל הזמן הזה התחבאתי בצד השני של האולם
כי פחדתי שבוא יפגע בי .

אין לי גם עם מי לדבר שם היהודים היחידים שם שגם הם אולי לא בדיוק יהודים הם עולים חדשים ממדינות ברה"מ שכמעט ולא מבינים עיברית גם היחס שלהם אלי קר מאוד מתעלמים ממני לגמרי

אין לי עם מי לדבר בקשר למה שאני מרגיש שם כל המנהלים הישירים שלי ערבים נוצרים

מצד 1 מדובר במשכורת יחסית גבוה ומשרה זמנית לכמה חודשים מה שיעזור לי לחסוך סכום כסף גדול שיעזור לי לעזוב תאזור הזה

מצד שני אני לא מרגיש בטוח שם

מה לעשות ?

להשאר נטו בשביל הכסף ולהשתדל לדבר איתם כמה שפחות

להתפטר למרות שיש סיכון שאני לא אמצא עבודה אחרת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"