בהריון מידיד שפעם היינו בקשר ממש טוב, הוא לא מנסה להיות מעורב, מה לעשות?

מישהי בת 25 | כתבה את השאלה ב-08/04/24 בשעה 15:01

היי,
הכרנו בלימודים באוניברסיטה, אני עכשיו בת 25 והוא 28. בשנתיים הראשונות ללימודים היינו ממש ממש קרובים, נפגשים ולומדים ביחד למבחנים, מתראים כמעט כל יום ויוצאים למקומות, היה לנו ממש כיף. אציין שהיה לי בן זוג ברוב אותה התקופה.
בשנה וחצי האחרונות הקשר בינינו קצת התרחק, זה הרגיש יותר מצידו. עדיין היינו נפגשים מידי פעם אבל זה כבר לא היה כמו פעם.
כמה חודשים אחרי שאני והאקס שלי נפרדנו, היו לי ולאותו ידיד כמה מפגשים שבהם קרה בינינו קצת מעבר. נתתי לעצמי יותר להתקרב אליי והיינו נפגשים לראות סרטים וכאלה מפגשים יותר אינטימיים, והוא היה מלטף אותי ומחמיא לי ויחסית נמשכתי אליו אז אהבתי את זה. שכבנו כמה פעמים ובסופו של דבר אני קצת לקחתי צעד אחורה, זה הבהיל אותי והיה מאוד אכפת לי ממנו, אבל אף פעם לא רציתי ממש זוגיות איתו. בתור ידידה שלו הוא סיפר לי על מלא מלא נשים שהוא יוצא איתן ואיך שהוא דיבר היה בעייתי בעיני, אז ידעתי שזה לא הסגנון שלי.
בקיצור זו היתה הקדמה לסיטואציה כדי שיהיה מובן מה היו היחסים.
כמעט חודש בערך אחרי שהקשר המיני בינינו הסתיים גיליתי שאני בהריון. זה היה ברור לי שזה ממנו לפי הזמנים. סיפרתי לו, והוא טיפוס תומך כזה אז הוא ניסה להגיד שזה בסדר ושאני אחשוב מה אני רוצה לעשות, ושהוא כאן בשבילי. בקיצור החלטנו לשמור את התינוק, מלכתחילה כבר חשבתי שזה מה שאעשה אם אגלה שאני בהריון.
עכשיו אני כבר בחודש תשיעי, ובתקופה האחרונה הוא היה ממש מרוחק. גם ככה היינו מרוחקים, אבל ציפיתי שהוא ידאג יותר לשלומי, יראה עניין לבוא איתי לבדיקות וכאלה. הוא גם לא שאל בשום שלב אם להיות איתי בחדר לידה וזה כאילו הוא מנסה להרחיק את עצמו מהסיטואציה. זה ממש פוגע בי, אני לא התכוונתי לעשות את זה לבד, חשבתי ששנינו נהיה מעורבים בגידול של התינוק הזה ושהוא יעשה צעד להראות עניין, אבל הוא ממש לא ברור. גם לפני כמה חודשים נהייתה לו חברה, פגשתי אותה פעם אחת והיא באמת חמודה והם כל הזמן ביחד, ולי הוא לא מפנה אפילו כמה רגעים מידי פעם לבדוק מה איתי ואם אני צריכה יותר תמיכה.

סך הכל רציתי לפרוק פה, אני פגועה ממנו ומרגישה שזה לא לגיטימי מצידי להיעלב כי אנחנו לא ביחד וגם ככה היינו דיי רחוקים כבר, וכשאני מדברת איתו על זה קצת הוא ישר אומר שהוא פה ותומך והכל אבל זה לא מרגיש ככה בפועל.

אני בפחדים מהמצב איתו ומהלידה והחיים אחר כך, מה אני יכולה לעשות עכשיו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"