חבר שלי כל הזמן עסוק בכלב שלו ונמאס לי, זה בא על חשבוני והוא מגזים, מה לעשות?

נמאס לי כבר בת 23 | כתבה את השאלה ב-03/04/24 בשעה 12:29

הי מה שלומכם?
החבר שלי כל הזמן עסוק בכלב שלו. אני כבר לא יודעת מה לעשות!
אנחנו שבוע שעבר קבענו דייט והוא התבטל כי היה צריך ללכת לטיול עם הכלב שלו.
תקשיבו, הכל טוב ויפה. אני מבינה אבל סליחה לא על חשבוני? מה אני פחות חשובה מכלב?
ומה יהיה כשיהיו לנו ילדים? הוא גם ישים את הכלב שלו לפני ולפני הילדים שלנו.
אני כבר באמת שוקלת לסיים את הקדר הזה.
ולמי ששואל, אנחנו חצי שנה ביחד. זה לא שאנחנו יומיים ביחד.
צריך לדעת גבולות לכל דבר. הוא כבר ממש מגזים ועובר כל גבול אפשרי וזה נמאס לי!
מה אתם מייעצים לי לעשות?

מה לעשות עם חבר שלי?

להיפרד ממנו מיידי.

לדבר איתו על הנושא ולהגיד לו שזה מפריע לי.

לנסות להתחבר לכלב שלו בכוח.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חיות מחמד"