זה בסדר שכל פעם שאני רוצה לנשום עמוק אני אף פעם לא מצליחה וזה קצת כואב?

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-25/03/24 בשעה 13:22

תודה לכל מי שנכנס
אני בת 13 וכל פעם שאני מרגישה צורך לנשום מכל העומק אני לא מצליחה זה מין עוצר כזה וזה כואב זה בסדר? תמיד זה מפחיד אותי ואז אני מפהקת לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא אני צריכה לעמוד שאני נושמת מכל העומק אני מפחדת שזה לא טוב זה קוצר נשימה? ואם כן אז מה לעשות עם זה? דודה דשלי יש לה אסתמה אני מפחדת שגם לי יש ושאני משחקת בכדורגל כל שנייה אני עוצרת לשתות מים ולנשום אני מתנשפת ולא מצליחה לנשום שאני רצה והחברות שלי אף פעם לא מבינות מה קורה לי גם שאני חולה אז אני משמיעה צלילים מוזרים מהנשימה וכזה האם זה בסדר וזה יעבור לי מתי שהוא?