דווקא כשהולכת עם הבן זוג למכון אחותי רוצה לבוא, כל המשפחה נגדי, מה אני לא מבינה?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-14/02/24 בשעה 15:13

בת 23, בן הזוג בן 25.
אנחנו ביחד כבר יותר משנה.
אוהבים לצאת להתאמן ביחד לפעמים, אחר כך גם יושבים באוטו לקצת זמן איכות.. מתמזמזים, מדברים, כי בבתים שלנו אין לנו רגעים כאלה.
חוסכים כסף עכשיו למעבר, אז זו ממש יציאה בשבילנו. לא הולכים למסעדות או בתי קפה עכשיו, גם לא לסרט. אנחנו עושים לנו דייטים לואו קואוסט.

אני גרה עם הוריי ואחותי בת ה15.
אחותי מאוד בעייתית ומרדנית, עושה להורים שלי חיים קשים. אני תמיד מנצלת הזדמנויות לזמן איכות איתה. היא הרבה פעמים מסרבת.
אני תמיד מנסה לעשות איתה דברים, בין אם סרט במיטה, לסתם לקנות גומיות לשיער. או להזמין אוכל ביחד, מנסה כל הזדמנות.
היא הסכימה לבוא איתי למכון רק פעם אחת, בשישי בוקר, היה לנו ממש כיף!

תמיד כשאני הולכת למכון אני מזמינה אותה לבוא איתי, תמיד אין לה כוח או שהיא ׳יוצאת עוד מעט׳. דווקא כשאני יוצאת למכון עם בן הזוג שלי, היא פתאום רוצה לבוא.
לי מרגיש פחות קשור..
אנחנו באים חדורי מטרה לאימון טוב וזהו.
היום כשהיא ראתה את בן הזוג שלי ברחוב, הוא חזר מאימון, היא אמרה לו שהיא תמיד רוצה לבוא איתנו ואני לא מסכימה לה ! במילים האלה, מה שלא נכון. אני פשוט לא אומרת לה ׳אה בסדר בואי איתנו׳. הוא אמר לה ׳פשוט תבואי מי שואל אותה׳

אמא וסבתא שלי עשו לי שיחה שאני מוזרה, רכושנית, ולא בסדר בחשיבה לי. שאלו אותי מה כואב לי לקחת אותה, וכשהסברתי להם שזאת היציאה שלנו, אמרו לי להפסיק להגיד סיפורים ותירוצים.
הן אמרו לי שזה חוק ג׳ונגל שאחים גדולים לוקחים איתם לפעמים את האחים הקטנים ליציאה עם בן או בת הזוג.
כל המשפחה עכשיו נגדי. כולם אומרים שאני רכושנית וחולנית..

אני לא מבינה איך זה הפך להיות עניינם של כולם ואני זאת שלא מאה אחוז?
בבקשה תסבירו לי אם יש משהו שאני לא מבינה נכון?

האם אני צריכה לקחת אותה למכון איתנו?

כן

לא

אחר בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"