רוצה לקנות נעליים שיש רק בחול אבל לא רוצה להוציא יותר מידי כסף, לבקש ממשפחה שם?

אלון בן 21 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 16:18

היי מה קורה?
יש נעליים מחברת LEMS שאני רוצה להזמין מחול כי בארץ לא מוכרים אותם במידות שמתאימות לי ובמבחר והסוג שאני רוצה.
הנעליים במקור נמכרות בארה"ב והייצור בסין.
עכשיו יש לי משפחה בארהב שתוכל לקנות לי את הנעליים מהמדינה ואז להעביר לי אותם לארץ.
השאלה שלי היא פשוטה אם הם יזמינו לי את הנעליים משמה ויעשו לי משלוח לארץ האם זה יקל את הדמי משלוח הכוללים וכל העניין עם המכס?
פעם שעברה הזמנתי שתי זוגות נעליים שאני ממש מרוצה מהם פשוט עלויות המשלוח והמכס עלו לדעתי בסה"כ מעל 400 שקל, סכום פסיכי ואני מעוניין לחסוך את זה.

אשמח לתשובה מקצועית ועניינית כמה שאפשר. תודה רבה לעונים

אלון צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"