סייעת בצהרון ורוצה עוד עבודה צדדית, איך לגרום להורים לבקש ממני בייביסיטר?

נעמי בת 18 | כתבה את השאלה ב-21/12/23 בשעה 18:47

טוב אז כרגע אני לפני צבא, הגיוס שלי עוד מלאנתלפים זמן כלומר באפריל אז אני עובדת בצהרון. עכשיו אני שם קצת יותר מחודש וחצי ובקייטנת חנוכה הייתי עם הילדים ימים שלמים, כלומר 8 וחצי שעות ביום, אז הילדים מכירים אותי וכמו כן גם ההורים, והילדים אוהבים אותי. בקיצור, בגלל שזה יוצא לי פחות מ3 שעות כל יום, אני רוצה עבודה צדדית אז חשבתי שבייביסיטר לילדים יכול להיות רעיון טוב. הקטע הוא שאין לי איך להציע את שירותי הבייביסיטר שלי להורים... שאלתי את הגננת של הצהרון אם יש סיכוי שהיא או הסייעת השנייה יוכלו לפרסם בקבוצה עם ההורים איזו הודעה שאשלח להם בנושא אבל זו לא אופציה בגלל כל מיני אישורים ועניינים משפטיים, קיצר בלגן. ומן הסתם שגם פתק בלוח המודעות של הגן אני לא יכולה לתלות. בקיצור האופציה היחידה זה לגרום להורים איכשהו לבקש ממני או לרמוז להם אבל בצורה שלא תראה מוזרה. אבל אין לי איך לפתח שיחה איתם... כאילו, חוץ מהילד שלך מקסים וכו או להראות להם איזו יצירה הכנו עם הילדים היום.. ואני לא יכולה סתם לשאול אותם אה כן תגידו אתם במקרה מחפשים בייביסיטר? כי זה מוזר. אגב גם ניסיתי לפרסם את עצמי בפייסבוק ללא קשר גם בעבר וזה לא מי יודע מה עבד, ולא נראה לי שאם אתלה מודעות בשכונה מישהו באמת יפנה אבל ננסה בכל זאת. אבל בחזרה לנושא, למישהו יש רעיונות מה אני יכולה לעשות בשביל להשיג את הבייביסיטרים האלו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"