חברה שלי כל הזמן בדיכאון, איך להוציא אותה מזה?

מישהי בת 15 | כתבה את השאלה ב-07/08/14 בשעה 14:43

הי, יש לי חברה שהיא כל הזמן בדיכאון, ואני וחברות שלי מנסות כמה שאפשר לתמוך בה,
אבל היא עדיין בדיכאון.
ואני מדברת איתה המון על זה, אני מנסה להוציא אותה מזה, והיא פעם חתכה וזה מעציב אותי גם :(.
היא חושבת שלאף אחד לא אכפת ממנה, שאף אחד לא אוהב אותה ושהכל באשמתה ושהיא "צומי" .
איך לגרום לה לחשוב אחרת? נמאס לי מהדיכאון שלה. הוא מעציב גם אותי :(.
ודרך אגב - עכשיו שאר החברות שלי אני קצת פחות בקשר איתן כי הן בחו"ל.
אבל שחברה שלי (זאתי שבדיכאון) הייתה בחול היא פגשה מישהו שהוא גדול מאיתנו בשנה כזה, והוא וחבר שלו גם מנסים לעזור לה לצאת מדיכאון ~ (זה שהיא פגשה די גורם לה לשמוח,הוא זה שהכי הצליח בקצת להוציא אותה מהדיכאון)