יודע ששום תגמול לא ינתן כרגע למילואים אך יש לי מצפון שלא הלכתי,ללכת לצו 8 או לא?

דניאל בן 25 | כתב את השאלה ב-15/11/23 בשעה 11:01

חשוב לי להגיד אני אדם ימני אוהב ארץ דתי שכואב בצורה בלתי פוסקת על המצב
לצערי גם אני הייתי בין אילו שמקרבה מסויימת הכירו נופלים בכל המערכה הארורה הזאת
עכשיו באמת אני רציתי לדעת בכנות האם משתלם לי להגיע לצו שמונה קודם כל זה גם אני התוודאתי בנורא מכל בשביעי לעשירי ומיד זימנו אותי לצו המלחמה שהקשרתי למפקדה ישר אמקתי לואני לא מגיע
אני סירבתי להגיע אני דיברתי עם המפקד שלי אמרתי לו תשמע אני לא יכול להגיע הוא אמר לי בסדר תעשה מה שאתה חושב הסברתי לו שיש לי שתי הורים חולים זוג הורים חולים והוא אמר לי בסדר אין בעיה תעשה מה שאתה חושב תתקבל אצלנו בשמחה
אני משולם בשכר מינימוםבחייהאזרחים וכולם יודעים ששום תגמול כמו שנראה עכשיו לא ינתן בצורה כללית למי ששירת אוליבמקסימום הנחות מסויימות ולא הטבות מפוצצות בטח שאני רוצה ללמוד ואין לי את הכלים הכלכלים והמדינה הזאת יודעת רק לתת לנבחריה ימין שמאל לא מעניין אותי אנחנו עםאחד שחי חיי עבדות כלכלית ומגיע לנו יותר מזה
את השכר הזה אני יכול לעבוד במשלוחים ולהרוויח שכר דומה לשכר המילואים עם כמה שהז נורא להגיד ובאמת מי שהולך זה מסירות נפש ואני מאחל לו שיחזור בתפקוד מלא בריא ושלם
אנחנו הולכים ונהרגים
אממה עם כל זה שהתשחררתי מהצו ועם זה שיש לי המון כיווצים בבטן על החרא שהאכילו אותנו אני מאוד רוצה ללכת למילואים המצפון שלי החברים שלי במערכת שכל כך אהבתיהמסגרת האחווה והעם כוחו של העם
אני לא אתווכח עם זה שאני משאיר הורים חולים אמא שמפחדת ולא ישנה בלילה שאם אני אלך ואני לא אמרה את פיה והמצפון שלי מבפנים נאכל שירתתי בגדוד 97 בגדוד לוחם גזרת איוש והיום כן אני מתבייש להגיד לא משתלם לי ללכת לצערי ולא יכול בנסיבות האישיות ללכת אני יודע שזה נשמע נורא רבותיי אני כמו כולם אני רוצה בשוב חיילנו וחטופנו ואני מאחל הצלחה רבה למדינה ושהקבה יצליח את דרככם ונדע ימים טובים יותר
אני מצטער שאני לא התייצבתי ואבקש את סליחתכם ואמדשיך להתנדב מהעורף
ושלא תחשבו לרגע שאני מזלזל בצורך של המילואים אני מאוד מאמין במילואים אני מאוד אהבתי את המערכת הצבאית מאוד נהניתי בה אבל עכשיו אני מרגיש שלא מגיע הגמול ציבורי הראוי ואנחנו שווים קצת יותר ממה שנותנים
באמת בשיא הרצינות
האם ללכת או לא

ללכת למילואים

יש מספיק שב עם ההורים אתה עושה לא פחות זה המצב שאתה צריך להי

תלך זה צו 8 קיומי

תהיה היפסטר שוויץ תאטום את האוזניים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "המצב הבטחוני"