נמצא הרבה אצל סבא שלי ועוזר לו וחשבתי אולי להפוך את זה לעבודה, כדאי להציע לו?

ג'רי בן 24 | כתב את השאלה ב-14/09/23 בשעה 10:29

אוקיי אני יודע שזה נשמע רע אבל תנו לי להסביר.
סבא שלי במצב ממש לא טוב. הוא בן 93 והוא סיעודי 100 אחוז. יש לו פיליפינית שגרה איתו ולמרות זאת יוצא לי די הרבה לבוא לבקר אותו כי הוא צריך עזרה בכל מיני נושאים במחשב וכאלה שהפליפינית לא יודעת כל כך לעזור לו כי הוא לא מדברת טוב עברית ולא מבינה במחשבים. היא טובה בעיקר בלבשל לנקות לקלח אתם יודעים.

גם ככה אני לא עובד עכשיו וכמו שאמרתי אני בא הרבה לסבא שלי אז למה לא פשוט לבוא אליו אפילו יותר ואשכרה לקבל ממנו כסף על זה? עכשיו אני יודע שזה נשמע רע מאוד אבל בואו המצב של סבא שלי מבחינה כלכלית ממש לא רע. אני כל הזמן נכנס לחשבון בנק שלו במחשב שלו כשאני איתו והוא מבקש ממני לעזור לו להיכנס ורואים שם את כל המניות והנכסים והדירות והפנסיה והעוש ובוא נגיד שעני הוא לא אפילו רחוק מזה. גם תחשבו על זה אם אני אמצא עכשיו עבודה בקושי יהיה לי זמן לבוא אליו לעזור לו וגם הנסיעות אליו עולות כסף בואו הדלק לא בחינם.

ככה הוא יבלה את ימיו האחרונים עם הנכד שלו ובואו ביננו לא נשאר לו עוד הרבה הוא במצב על הפנים, וגם יהיה מי שיעזור לו וגם לי תהיה עבודה נוחה יחסית שאני יודע שאני עוזר לסבא שלי ונמצא איתו.

בקיצור מה אתם אומרים להציע לו את זה?

עדכון מג'רי, שואל השאלה 2023-09-24 14:57:57

היי לכולם, לצערי סבא נפטר היום

תודה לכל מי שענה על הסקר וכתב עצות. גם עצות יותר טובות וגם פחות. למדתי מכם המון.

בשורות טובות
שמור עדכון

האם לעבוד בתור לבוא לבקר את סבא שלי

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"