יש לי אח גדול שמכור לצומי וגורם לאפליה בין אחים, נמאס לי מהמצב הזה, מה לעשות?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-28/08/23 בשעה 20:13

יש לי אח גדול בן 21 מדובר ב"דראמה קווין" מכור לתשומת לב יעשה הכל שהכל יתנהל סביבו
גם אם זה בא על חשבון אחרים

מאז שהוא בצבא הוא הפך את אמא לסאנג'רית שלו
כל דבר קטן שיש הוא משגע לה תשכל ועושה עליה מניפולציות כדי שתעשה מה שהוא רוצה
השיא היה שהוא גרם לה לעזוב הכל באמצע יום עבודה בלי להודיע כלום למנהל שלה נסעה מקריית אתא עד לבסיס שלו בדרום קנתה לו אוכל ומוצרי טואלטיקה במאות שקלים . הלך שיקר לה שהוא חולה בבתים בבסיס ואין לו בגדים נקיים וסבון .
ובגלל זה היא קיבלה שיחת נזיפה כמעט פיטרו אותה
ולמרות כל זה עדיין מקבל יחס של מלך

היה עוד מקרה שאח שלי הקטן שבר תרגל בבי"ס התקשר לאמא שלי שתיקח אותו משם
אבל "השייח" חזר הבייתה מהבסיס והוא טוען "כואב לי הגב אני לא יכול לקחת עוד אוטובוס מהתחנת רכבת" .הלכה לקחת אותו מהרכבת ואח שלי הקטן נשאר עם רגל שבורה בבי"ס בסוף התקשר לסבא שלי והוא לקח אותו

וגם את אבא שלי הוא מסובב על האצבע כל פעם שהוא צריך כסף הוא בוכה שהוא במינוס אבל העיקר יש לו סיאט לאון חדשה במימון 1000 תשלומים
למרות שבתכלס הוא לא צריך את זה גם ככה רוב הזמן הוא בצבא והוא עדיין מחזיק את זה לפוזה .
ואחרי כל פעם שהוא בוכה אבא שלי מוציא 3,500 בלי להסס נותן לו !

כל פעם שהוא בא הבייתה מהצבא יש הכנות כאילו מארחים את נשיא המדינה עוד יום קודם לפני שהוא בא אמא שלי חזרה רק לפני 5 דקות מהעבודה
הוא מרים לה טלפון נותן לה רשימה מה להכין והיא עומדת ומכינה לא נחה שנייה !!!
אני אומר לה אמא לא יקרה כלום אם תנוחי קצת
והיא עונה "לא זה הבן שלי אני חייבת"

עומדת כל הלילה מכינה לו כמויות של אוכל כדי שהוא יוכל לעשות חפלות ושופוני על החברים הבבונים שלו
והכפוי טובה יום אחרי מפריע לה לישון צהריים עם קריוקי ו...

שהוא בא הבייתה כל פעם שאני מדבר עם ההורים או מבקש מהם עזרה במשהו חשוב הוא מתפרץ לשיחה ומדבר שטויות !!! העיקר שמישהו אחר לא ידבר עם ההורים
אני אומר לו אני כרגע מדבר תחכה שאני יגמור לדבר אל תתפרץ לשיחה והוא פשוט מתחיל לקלל ולצעוק לי "מי אתה בכלל" "אני לא נמצא בבית כל השבוע" ו...

כנ"ל לשאר האחים שלי הוא עושה את זה
פשוט סותם לכולם תפה .

אפילו את היום הולדת שלי הוא הרס
הביא לשם בלי לבקש ממני אישור מלא חברים שלו
ואת רובם אני לא סובל והוא מודע לזה שאני שונא תאנשים האלה השתלט על הכל נתן לערסוואטים שלו לצווח במקרופון פתאום הוציא טבעת הציע לחברה שלו נישואים והפך את האירוע מ"יום הולדת שלי"
להצעת נישואים לחברה שלו

נמאס לי מכל המצב הזה מה אפשר לעשות ?!

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2023-09-10 10:07:32

המצב כבר אבוד לגמרי
ביום חמישי האחרון הוא חזר הבייתה מהבסיס ומהרגע שהוא נכנס הבייתה לא יכלתי לדבר עם אף בן אדם כל פעם שדיברתי עם 1 ההורים ואפילו עם שאר האחים הוא התערב ואמר לי לסתום את הפה כי הוא לא מסוגל לשמוע את הקול שלי כי אני עושה לו כאב ראש

ובתכלס הוא זה שמז*ן תמוח רוב הזמן בזמן שאני מדבר נטו על דברים חשובים ואפילו מנסה לעזור

רבתי איתו בגלל זה הוא הגיב באלימות קשה אפילו נשברה לי שן
הוא הפך את המצב וגרם לכולם להיות בצד שלו

ביומיים האחרונים ישנתי אצל חברים אני לא מסוגל להיות בבית שהוא נמצא .

אפילו שישבתי בצד להרגע ממה שהיה איתו הוא בא לצעוק עלי ואף 1 לא אמר לו כלום !!!
שמור עדכון